Waarom DNV?

​“Safeguarding life, property and the environment” is de missie van DNV. Het managen van risico’s is de specifieke expertise van DNV.

Business Assurance - DNV GL

DNV, één van ’s werelds meest vooraanstaande professionele dienstverleners, laat door middel van managementsysteem-, product-, persoons- en procescertificering, training, verificatie en assessments, organisaties en mensen beter functioneren. Vanuit zo’n 300 kantoren in meer dan 100 landen ondersteunen onze medewerkers u bij de beheersing, verbetering of vernieuwing van uw bedrijfsvoering. DNV heeft wereldwijd meer dan 80.000 managementsystemen gecertificeerd. Dit maakt DNV tot een van de grootste certificerende instellingen ter wereld.


De unieke auditaanpak van DNV - Next Generation Risk Based Certification

Succesvolle bedrijven gaan vanwege hun specifieke bedrijfsomstandigheden of uit concurrentieoverwegingen een stapje verder – van compliance naar excellence. Risicobeheer komt dan ook binnen de bedrijfs- en managementprocessen steeds meer centraal te staan als een manier om concurrenten een stapje voor te blijven. Het certificatieproces zien wij als iets wat wij samen doen. U levert informatie aan over de operationele processen die het meest bijdragen aan het succes van uw onderneming. Wij evalueren hoe u op deze aandachtsgebieden functioneert en lopen daarnaast uw compliance na met de gekozen standaard.
DNV heeft de organisatie, kennis en deskundigheid in huis om multi-standaard certificatieprojecten te leiden. Wanneer uw uitdagingen veranderen, dan verandert ook de focus van onze audit. Daardoor bent u steeds in staat uw risico’s te beperken en kansen ten volste te benutten. Kern van onze aanpak is om u steun te bieden in uw streven naar business excellence.

Voordelen van de DNV aanpak:

  • Door ons wereldwijde netwerk met meer dan 300 kantoren over heel de wereld zijn wij in staat onze diensten/services door lokale medewerkers te laten uitvoeren. Hiermee voorkomen we eventuele taal of cultuur problemen.
  • We hanteren een persoonlijke en oplossingsgerichte werkwijze waarbij uw organisatie centraal staat.
  • DNV werkt uitsluitend met gespecialiseerde auditors die bekend zijn met de specifieke problematiek van uw branche.
  • We bieden een "one stop shopping" concept aan zodat u niet voor elke dienst verschillende certificerende instanties hoeft te kiezen. De audits worden gecombineerd uitgevoerd door één team. Hiermee bespaart u niet alleen tijd en geld, maar u bent er tevens van verzekerd dat alle systemen naadloos op elkaar aansluiten.
  • Na de audit ontvangt u een rapportage waarin verbeterpunten, gericht op uw specifieke bedrijfssituatie, worden aangereikt.
  • De auditor focust op de voor uw organisatie relevante aandachtsgebioeden en blijft minimaal 3 jaar aan uw organisatie verbonden.
  • De auditoropleiding die medewerkers van DNV krijgen behoort tot de beste binnen onze branche. Ze spreken uw taal en kennen de behoeftes, gewoontes en de markt waarin u werkzaam bent.
  • DNV legt de nadruk bij de beoordeling van uw managementsysteem op functionaliteit en effectiviteit. Het gaat er immers om dat uw klanten, uw organisatie en uw medewerkers profiteren van een effectief en praktisch managementsysteem.
  • We bieden u E-advantage, een webbased tool waardoor u beter en sneller inzicht krijgt in de status van uw auditplanning, rapportages en certificaten.
  • DNV is actief met het ontwikkelen van nieuwe internationale standaarden zoals onder andere de internationale standaard OHSAS 18001 en de SA 8000 (Social Accountability Standaard).


Wilt u nog meer redenen weten waarom u voor DNV moet kiezen, neem dan contact op met onze collega's op 010 2922 700 of stuur ons een bericht via certificatie@dnv.com en wij nemen contact met u op.

Snel & eenvoudig

Offerte aanvragen