Over DNV

Een vertrouwde stem om wereldwijde transformaties aan te pakken

We zijn nu 's werelds leidende classificatie-instelling voor de scheepvaart en de offshore-industrie, de leidende adviseur in de olie- en gasindustrie, en een toonaangevende expert voor de energiewaardeketen inclusief duurzame energiebronnen en energiebesparing.

DNV in het kort

Wij zijn de onafhankelijke expert op het gebied van risicomanagement en kwaliteitszorg. Gedreven door ons doel, om leven, eigendommen en het milieu te beschermen, geven wij onze klanten en hun belanghebbenden feiten en betrouwbare inzichten zodat belangrijke beslissingen met vertrouwen kunnen worden genomen. Als vertrouwde stem voor veel van 's werelds meest succesvolle organisaties, gebruiken wij onze kennis om veiligheid en prestaties te verbeteren, benchmarks in de branche te bepalen en oplossingen te creëren en te implementeren om wereldwijde transformaties aan te pakken.

Ons doel, onze visie en onze waarden

Sinds 1864 is ons doel het beschermen van leven, eigendommen en het milieu. Onze visie is om een vertrouwde stem te zijn om wereldwijde transformaties aan te pakken. Onze waarden zijn overtuigingen die onze prestaties bepalen; deze idealen zijn het gedrag dat van alle werknemers in DNV wordt verwacht:

We zorgen voor elkaar, onze klanten, onze planeet en we zorgen voor onszelf.

We durven te ontdekken, te experimenteren, anders en moedig, nieuwsgierig en creatief te zijn.

We delen onze kennis en ervaring. We werken samen met elkaar en met onze klanten en daardoor blijven we groeien en ontwikkelen.

Meer over DNV

 

Onze organisatie

Lees meer over onze organisatie.

 

Onze geschiedenis

De geschiedenis van DNV gaat terug naar 1864.

 

De fusie

Op 12 september 2013 zijn DNV en GL gefuseerd naar DNV.

 

Onze Executive Committee

Bekijk een overzicht van ons executive committee team.

 

Raad van Bestuur

Raad van Bestuur voor DNV Group AS.

 

Corporate governance

Bekijk het bestuursmodel van DNV

 

Belangrijkste cijfers van DNV

Hier vindt u een overzicht van DNV’s belangrijkste financiële cijfers. Deze cijfers worden jaarlijks geactualiseerd in het Annual Report (Jaarverslag) dat in de maand mei wordt gepubliceerd.

 

Het is tijd voor een bredere kijk

- om complexiteit aan te spreken. Een introductie tot DNV's services.