Skip to content

Ervaringen van klanten met onze auditmethode

Lees hieronder hoe onze klanten Risk Based Certification hebben ervaren.

Reprodex​

"De auditmethode laat je op een andere manier denken en vraagt je verder te kijken dan in de voorgaande audits. Het vraagt om een blik in de toekomst: hoe gaan we op langere termijn om met de wetgeving omtrent elektronisch afval, rekening houdend met de steeds strengere eisen en normen?.”
"Het geeft je nieuwe inzichten, we zijn afhankelijk/werken nauw samen met leveranciers, hun (milieu)eisen staan in de leverancierscontracten. Zij hebben indirect een grote invloed op onze business. Tijdens de audit kwam de stakeholdersanalyse ter sprake, dit wordt een vereiste voor de toekomst. Het is belangrijk te weten wat onze stakeholders belangrijk vinden en hier iets mee te doen.” (Michel Baten, Commercieel Medewerker)

Verenfabriek Roveron

"Dat het thema duurzaamheid tijdens deze ISO 9001 audit werd meegenomen was voor ons nieuw en verrassend, wat een interessante discussie opleverde met het management tijdens de openingsmeeting.” “De audit is een garantie, zeker voor relatief kleine organisaties als Roveron, dat er jaarlijks geevalueerd wordt. Risico’s die nog minimaal zijn, worden tijdig gesignaleerd, onze processen worden herzien. Het houdt ons continu scherp.” (Edwin Broers, Bedrijfsleider)

A.Hak

Onno Elzinga vertelt namens A.Hak over zijn ervaringen met Risk Based Certification.


NGRBC ervaring - A HAK

Umicore

“De kwaliteit van de uitkomsten van de audit zijn mede afhankelijk van de auditoren. Wij waren zeer te spreken over hun auditaanpak: er werd heel gericht on-the-field geauditeerd, waardoor de betrokkenheid vanuit de medewerkers groot was. Met een helicopter-view gingen zij door onze systemen, maar wisten nauwkeurig in te zoomen op onze meest kwetsbare aspecten.” “Een grondige risico-inventarisatie (bevoorrading, mensen en machines, klantenbestand, veiligheid en milieu) is voor ons essentieel. Op dit moment hebben we een vrij goed zicht op onze externe risico’s tot minstens 1 jaar vooruit. De auditmethodiek, gericht op LT duurzaamheid stimuleert ons nog verder vooruit te kijken. Tijdens de audit werd daarbij duidelijk gefocust op onze meest kritische risico’s.” (Ivan Mathieu, Commercial Director)

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van certificering?

Vraag vrijblijvend bij DNV een voorstel aan voor certificering via het online offerte aanvraagformulier.

Snel & eenvoudig

Offerte aanvragen