Certificatieschema Arbodiensten

Onderscheid u als arbodienst door u te laten certificeren. Bekijk hier welke stappen u kunt nemen om een gecertificeerde arbodienst te worden. DNV is aangewezen door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor het certificeren van in- en externe arbodiensten.

Certificering volgens Certificatieschema voor de Dienstverlening door Arbodiensten 

DNV is aangewezen door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor het certificeren van in- en externe arbodiensten. Wij beogen door een pragmatische aanpak een toegevoegde waarde te bieden bij de certificatie audits. Tijdens een objectief certificatietraject motiveren wij onze klanten tot continu verbetering. Niet alleen het middel (het zorgsysteem), maar juist ook het resultaat (de dienstverlening) staat hierbij centraal.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?.

OFFERTE AANVRAGEN

Het traject - Certificatieschema Arbodiensten

  • De nieuwe arbodienst

Nieuwe arbodiensten en arbodiensten in oprichting kunnen direct het certificatietraject ingaan met DNV als partner.

Starten met certificering volgens het Certificatieschema Arbodiensten?

Certificatieschema Arbodiensten

Sinds 1 januari 2019 geldt een nieuw certificatieschema voor Arbodiensten. De wijziging van de Arbeidsomstandighedenregeling en het nieuwe schema zijn op 5 december 2018 gepubliceerd in de Staatscourant. Bekijk hier het certificatieschema. 

Interpretatiedocument Certificatieschema Arbodiensten

Conform het SBCA interpretatiedocument versie 3.0 dient de organisatie aan een aantal basis eisen van de NEN 7510-1 t.a.v. informatiebeveiliging te voldoen. DNV kunt u hierbij helpen! Lees hier meer. 

Persoonscertificatie Arbeidsdeskundigen door DNV

DNV kan de persoonscertificatie van arbeidsdeskundigen verzorgen. DNV heeft een licentieovereenkomst met de NEN (schemabeheerder) en is bevoegd om het certificaat arbeidsdeskundige af te geven. Certificering is waardevol en belangrijk. Een persoonscertificaat van DNV wordt in de markt gezien als betrouwbaar en herkenbaar.. Als Arbodienst toont u aan dat uw arbeidsdeskundige deskundig is op het gebied van arbeids(on)geschiktheid en dat deze deskundigheid wordt onderhouden. Die professionaliteit is eerst en vooral belangrijk om uw klanten en cliënten goed te kunnen helpen. Daarnaast zorgt certificering voor onderscheidend vermogen, de titel arbeidsdeskundige is immers niet beschermd. Certificering geeft uw klant en cliënt houvast bij het kiezen van een goede arbeidsdeskundige. Zij halen een professional in huis, wiens kwaliteit onafhankelijk is aangetoond en geborgd door certificering. 

Wilt u meer weten over NEN 7510 certificering?

Bij DNV kunt u uw NEN 7510 audit gecombineerd met uw Arbodienst audit uit laten voeren.  Wilt u starten met het opzetten van een systeem voor informatiebeveiliging? 

Procedure Zienswijze, Bezwaar- en Beroep en klachten voor certificering Arbodiensten

Bent u helaas niet tevreden en wilt u bezwaar maken? Dat kan via deze procedure. (er opent een PDF)

Bent u niet tevreden over dienstverlening van een arbodienst, wanneer u klant of cliënt bent? Dan kunt u op deze pagina de klachtenprocedure volgen.

  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel een offerte ontvangen?

  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief.

 

Waarom DNV?

Kies de juiste certificerende instelling.

 

Unieke auditmethode

Risk Based Certification.

 

Training

Bekijk het volledige trainingsaanbod.

 

Whitepapers

Klik hier voor een overzicht van al onze whitepapers.