Other sectors

Lean Assessment Tool

Bouw - DNV GL

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Speciaal ontwikkeld voor de bouwsector.

Veel bedrijven zijn druk bezig om flexibeler te opereren en nodeloze kosten te voorkomen. LEAN management is daarbij een veelgehoorde kreet om stelselmatig verspilling te reduceren. Hierbij wordt een scala aan technieken en methodes toegepast om dit aantoonbaar en meetbaar te maken. Echter duikt na verloop van tijd de vraag op: “Hoever zijn we nu echt gevorderd?”

Hoe ver bent u gevorderd?

Om hier een objectief antwoord op te krijgen, kan DNV een assessment uitvoeren op de mate van invoering van "LEAN". Hierbij wordt de LEAN assessment tool gebruikt om de voorgang in Lean Management te verbeteren. Dit gereedschap heeft zijn oorsprong in de automobielindustrie en is aangepast aan de bouwsector. Daarbij wordt vooraf uw organisatievorm meegenomen in de opzet voor het uiteindelijke assessment zodat de uitkomst (hoe ver is uw organisatie, waar zijn nog zaken te verbeteren) ook past bij uw organisatie.

Starten met LEAN?

Deze assessment kan apart of in combinatie met VCA/ISO audits uitgevoerd worden en wordt gedaan door specialisten met een uitgebreide theoretische en praktische achtergrond in LEAN management.

 Offerte button hoeken - image

Vraag hier vrijblijvend een offerte op voor de Lean Assessment Tool.

Voorbereiding op de Lean Assessment Tool

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: