Het promoten van uw behaalde certificaat

Het promoten van uw behaalde certificaat

Het certificeringstraject

Uw certificering intern kenbaar maken

Alle medewerkers dragen op hun eigen manier bij aan de certificering van uw organisatie. Geef het certificaat dan ook een prominente plek binnen de organisatie en vier dit resultaat. Maak het belang van certificatie bekend binnen uw organisatie om draagvlak te creëren. Lijst het certificaat in, stuur een bericht rond aan alle medewerkers en laat merken dat u trots bent op het resultaat. 

Uw certificering extern kenbaar maken

Een certificaat voegt waarde toe aan uw organisatie en heeft een positief effect op het imago. Maak uw certificaat hierom extern kenbaar, dit brengt verschillende voordelen met zich mee:

De voordelen 

  • Het straalt vertrouwen uit
  • U laat zien aan welke normeisen uw organisatie voldoet
  • Uw organisatie onderscheidt zich van concurrenten
  • Uw certificaat is online te verifiëren, hierdoor wordt de authenticiteit bewaakt

Op welke manier maakt u uw certificering extern kenbaar?

Maak gebruik van beeldmerken 

Met een beeldmerk maakt u in een oogopslag duidelijk volgens welke norm(en) uw organisatie gecertificeerd is. Beeldmerken zijn op verschillende manieren inzetbaar, zowel online als offline. Bij online gebruik kunt u doorlinken naar de betreffende certificeringspagina op onze website. Zo kunnen geïnteresseerden lezen wat uw certificatie inhoudt. U kunt het beeldmerk doorlinken naar het online certificaat, gebruik hiervoor de link van de QR-code op uw certificaat. Plaats het beeldmerk bijvoorbeeld:
  • Op uw website
  • In online communicatie zoals in nieuwsbrieven
  • In uw e-mailhandtekening 
Het offline gebruik van het beeldmerk creëert veel zichtbaarheid. De inspanning en de kosten die u hiervoor maakt, zijn slechts eenmalig. U kunt het beeldmerk bijvoorbeeld plaatsen op:
  • Drukwerk zoals briefpapier, promotiemateriaal en visitekaartjes
  • Bedrijfswagens/auto’s 
  • Op en rond uw pand op bijvoorbeeld de gevel, een ruit of vlaggen
Lees alles over het gebruik en het downloaden van beeldmerken.

Schrijf een nieuwsbericht of persbericht 

Maak een persbericht of nieuwsbericht over uw certificering en plaats deze op uw website. Deel dit vervolgens met uw netwerk via social media. Op deze manier komt uw organisatie positief in de aandacht bij uw netwerk en relaties. Wilt u meer zichtbaarheid voor dit bericht? Stuur de link van de LinkedInpost naar marcom@dnv.com en wij zullen het bericht namens DNV delen met onze volgers! 

Maak gebruik van het fysieke certificaat

Plaats het certificaat op een prominente plek waar klanten, bezoekers en collega’s deze zien. Bijvoorbeeld in de receptie of in de hal.

Snel & eenvoudig

Offerte aanvragen