Inhoud
Laat uw voedselveiligheidssysteem voldoen aan de internationaal erkende ISO 22000 en FSSC norm.De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stil gestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor systeemmanagement en voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 9001 en HACCP/BRC/IFS).
Leerdoel
Leerdoel
Kunnen omgaan met de basisprincipes van voedselveiligheid, managementsysteemeisen en “de eisen voor good practices”.Bestemd voor
Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen.Instroomniveau
Instroomniveau
Voor deze training is geen specifieke kennis vereist.Incompany
Alle trainingen die DNV verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Voor meer informatie of een offerte klikt u op onderstaande button of neem telefonisch contact op met de afdeling training T: +31 (0) 10 29 22 706.