Food and beverage

Training Normkennis ISO 22000 en FSSC

Nieuwe BRC versie 8

De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk.

Score NK ISO 22000

Inhoud

Laat uw voedselveiligheidssysteem voldoen aan de internationaal erkende ISO 22000 en FSSC norm. 

De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stil gestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor systeemmanagement en voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 9001 en HACCP/BRC/IFS).

Leerdoel

Kunnen omgaan met de basisprincipes van voedselveiligheid, managementsysteem eisen en “de eisen voor good practices”.

empty

Bestemd voor

Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen.

Instroomniveau

Voor deze training is geen specifieke kennis vereist.

Incompany

Alle trainingen die DNV verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Voor meer informatie of een offerte klikt u op onderstaande button of neem telefonisch contact op met de afdeling training T: +31 (0) 10 29 22 706.
Banner meer informatie

Covid-19

Voor actuele informatie omtrent ons Corona beleid klik hier.

Neem contact op:

Contact
Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922706

Contact

Wilt u zich inschrijven voor deze training?

Inschrijven

Duur:

1 dag

Prijs:

€ 585 p.p. excl. BTW

Aanvullende informatie:

Deze prijs is inclusief trainings- materialen en dagarrangement (lunch en drankjes)

TRAINING:

Normkennis ISO 22000 en FSSC

Score NK ISO 22000

Inhoud

Laat uw voedselveiligheidssysteem voldoen aan de internationaal erkende ISO 22000 en FSSC norm. 

De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stil gestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor systeemmanagement en voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 9001 en HACCP/BRC/IFS).

Leerdoel

Kunnen omgaan met de basisprincipes van voedselveiligheid, managementsysteem eisen en “de eisen voor good practices”.

empty

Bestemd voor

Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen.

Instroomniveau

Voor deze training is geen specifieke kennis vereist.

Incompany

Alle trainingen die DNV verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Voor meer informatie of een offerte klikt u op onderstaande button of neem telefonisch contact op met de afdeling training T: +31 (0) 10 29 22 706.
Banner meer informatie

Covid-19

Voor actuele informatie omtrent ons Corona beleid klik hier.

Offerte aanvragen

Een voorstel ontvangen voor een in-company training?

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief

Waarom DNV - training?

Lees de ervaringen van andere trainingsdeelnemers.

Whitepaper

Meer tips over normen? Download een van de vele whitepapers.

Trainingsaanbod - metromap

Bekijk het trainingsaanbod.

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden - training.