Food and beverage

Training Normkennis FSSC en ISO 22000

Nieuwe BRC versie 8

De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en oefeningen.

Score NK ISO 22000

Inhoud

De training Normkennis FSSC en ISO 22000 biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en oefeningen. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stilgestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor systeemmanagement en voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 9001 en HACCP/BRC/IFS).

De training is gebaseerd op de meest recente versies van de norm: FSSC 22000 v6 en ISO 22000:2018. 

Leerdoel

- Kunnen omgaan met de basisprincipes van voedselveiligheid, managementsysteemeisen en “de eisen voor good practices”.

- Doel en achtergrond van de FSSC en ISO 22000 begrijpen

- Contextanalyse, stakeholders, risicogebaseerd denken

- Gevarenanalyse, OPRP en CCP

- Basisvoorwaardenprogramma (PRP)

- Aansluiting ISO 22000 met FSSC 22000

empty

Bestemd voor

Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen.

Instroomniveau

Voor deze training is geen specifieke kennis vereist.

Incompany

Alle trainingen die DNV verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Voor meer informatie of een offerte klikt u op onderstaande button of neem telefonisch contact op met de afdeling training T: +31 (0) 10 29 22 706.
Banner meer informatie

Neem contact op:

Contact
Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922706

Contact

Wilt u zich inschrijven voor deze training?

Inschrijven

Duur:

1 dag

Prijs:

€645 p.p. excl. BTW

Aanvullende informatie:

Deze prijs is inclusief trainings- materialen en dagarrangement (lunch en drankjes)

TRAINING:

Normkennis ISO 22000 en FSSC

Score NK ISO 22000

Inhoud

De training Normkennis FSSC en ISO 22000 biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en oefeningen. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stilgestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor systeemmanagement en voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 9001 en HACCP/BRC/IFS).

De training is gebaseerd op de meest recente versies van de norm: FSSC 22000 v6 en ISO 22000:2018. 

Leerdoel

- Kunnen omgaan met de basisprincipes van voedselveiligheid, managementsysteemeisen en “de eisen voor good practices”.

- Doel en achtergrond van de FSSC en ISO 22000 begrijpen

- Contextanalyse, stakeholders, risicogebaseerd denken

- Gevarenanalyse, OPRP en CCP

- Basisvoorwaardenprogramma (PRP)

- Aansluiting ISO 22000 met FSSC 22000

empty

Bestemd voor

Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen.

Instroomniveau

Voor deze training is geen specifieke kennis vereist.

Incompany

Alle trainingen die DNV verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Voor meer informatie of een offerte klikt u op onderstaande button of neem telefonisch contact op met de afdeling training T: +31 (0) 10 29 22 706.
Banner meer informatie

Offerte aanvragen

Een voorstel ontvangen voor een in-company training?

Opleidingstrajecten

Wilt u een van onze opleidingstrajecten volgen? Bekijk hier alle opleidingstrajecten.

Waarom DNV - training?

Lees de ervaringen van andere trainingsdeelnemers.

Whitepaper

Meer tips over normen? Download een van de vele whitepapers.

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvangen de nieuwsbrief.

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden - training.