Skip to content

Onze trainers

Onze trainingen worden verzorgd door expert-trainers met vele jaren hands-on werkervaring als consultant of auditor. Maak hieronder kennis met de trainers van DNV.

Matthijs Dierick

MFAD

  Matthijs Dierick werkt sinds 2001 bij DNV. Hij is begonnen
  als auditor op gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.
  Dit heeft hij tot 2007 fulltime gedaan, voornamelijk in de
  chemische industrie, zware industrie, zakelijke
  dienstverlening en bij (wetenschappelijke)
  onderzoeksinstellingen. Voordat Matthijs zijn carrière bij
  DNV begon heeft hij de studies Milieukunde en Milieugezondheidskunde gevolgd. Daarna heeft hij drie jaar gewerkt bij een multinational op het gebied van technologie en elektronica. Tegenwoordig is Matthijs voornamelijk trainer, maar ook auditor bij DNV.  Hij besteedt ongeveer 80% van zijn werkzaamheden aan het geven van trainingen en 20% aan auditeren. Matthijs geeft veel verschillende trainingen waaronder de Normkennis ISO 9001ISO 45001 gezond en veilig werkenISO 14000 milieu en ISO 50001 energiemanagement. Het auditeren ziet Matthijs als een toegevoegde waarde voor de trainingen die hij geeft. Daarnaast vindt hij trainingen geven het leukste wat er is en deelt hij graag zijn kennis op een interactieve manier. 

Matthijs Dierick schrijft elk kwartaal een column voor het blad Kwaliteit in bedrijf. Lees hier zijn column over de leveranciersbeoordeling.

Rob Jansen 

ROJA


  Rob Jansen is sinds 2002 werkzaam bij DNV. Hij is begonnen
  op de afdeling Sales en heeft daarnaast ook audits
  uitgevoerd. In 2013 besloot Rob om andere
  verantwoordelijkheden op zich te gaan nemen en meer
  te gaan auditeren. Dit doet hij vooral bij bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening, ICT  en logistieke dienstverlening, voor zowel de kleinere MKB-bedrijven, maar ook voor de grotere klanten. Voordat Rob bij DNV is begonnen, heeft hij in verschillende branches gewerkt. Hij begon zijn carrière bij een detacheringsbureau na het volgen van een technische opleiding. In de avonduren is hij verder gaan studeren en heeft hij Marketing & Economie gevolgd. Dit bracht hem tot banen in de professionele audiovisuele- en de telecomindustrie.  In 2017 is Rob een gekwalificeerd trainer geworden voor de trainingen Lead auditor ISO 27001 en Normkennis ISO 27001. Mede door zijn uitgebreide ervaring kan Rob tijdens de trainingen veel voorbeelden uit de praktijk geven. 

In zijn vrije tijd is Rob muziekliefhebber en gaat hij er graag op uit met zijn dochter. 

Joep Ottenheim

Joep 200 px br


  Joep Ottenheim is sinds 2021 in dienst bij DNV. Na zijn studie
  als chemisch technoloog is Joep werkzaam geweest in
  verschillende branches en heeft daarbij verschillende functies
  ingevuld. Vanaf 2008 is hij gestart als auditor voor o.a. de
  normen ISO 9001, ISO 14001 en ISO 50001. Na een
  aantal jaren werkzaam geweest te zijn als fulltime auditor heeft Joep wat meer de verbreding opgezocht en is naast audits ook verificaties gaan uitvoeren (o.a. van niet financiële cijfers in jaarverslagen, verificatie van CO2-footprint) en gestart met het geven van trainingen. De mix van werkzaamheden maakt het werk afwisselend en biedt mogelijkheden om situaties uit de praktijk mee te nemen naar de trainingen.   

Buiten het werk houdt hij van wandelen, mountainbiken, steden bezoeken en vermaakt hij zich prima in zijn eigen wijngaard.

Jacques van Unnik

JUN 200 px


  Jacques van Unnik heeft sinds 1984 gewerkt bij DNV en is
  tijdens een bewakingsproject in opdracht van Shell Oman
  in aanraking gekomen met het auditeren.
  Vanaf 1991 is hij zowel nationaal als internationaal gaan
  auditeren.   Gedurende de periode 1992 tot en met
  1995 heeft Jacques in Shanghai gewerkt om de systeemcertificatie-activiteiten op te zetten. Toen hij terugkwam heeft hij zich gekwalificeerd als auditor voor de automobielindustrie. Voordat Jacques bij DNV is begonnen heeft hij inspectiewerk gedaan met name projectmanagement in de petrochemie. Vanaf 2003 werkt Jacques op de trainingsafdeling als trainer en ontwikkelaar van trainingsproducten voor DNV en klanten. Jacques geeft voornamelijk training op het gebied van kwaliteit, waaronder de Normkennis ISO 9001 en de Lead Auditor ISO 9001 training. Daarnaast geeft hij ook auditor- en managementtrainingen. Dankzij zijn werkervaring die hij door de jaren heen heeft opgedaan kan Jacques veel voorbeelden geven uit de praktijk. Het leukste aan trainingen geven vindt Jacques de mensen, met name tijdens de 5-daagse trainingen, omdat hij dan de groei van de groep ziet. 


In augustus 2021 is Jacques met pensioen gegaan, maar is nog steeds werkzaam als trainer voor DNV. Buiten zijn werkzaamheden voor DNV is Jacques een ervaren wandelaar. Daarnaast geniet hij ervan om te gaan golfen. Volgens Jacques: “een bezigheid voor mensen die zich vervelen tijdens het wandelen”.

Roelof Onderdelinden

Roel 200 px br
  Roelof Onderdelinden werkt sinds 1998 als subcontractor
  voor DNV. Na zijn studie Werktuigbouwkunde
  (Materiaalkunde) aan de TU Twente is Roelof in 1985 bij
  Philips gaan werken. Na 9 mooie (technisch en operationele)
  jaren besloot hij in 1994 om voor zichzelf te beginnen.
  Momenteel werkt Roelof 75% van zijn tijd voor de
  technische industrie (gerelateerd aan IATF 16949,
VDA 6.3/6.5, ISO 13485, AQAP, AS 9100) als adviseur/trainer/auditor in nederlands-, engels- en duitstalige gebieden. Roelof is een gecertificeerd auditor voor 1e en 2e partij IATF 16949 (incl. ISO 9001) audits, gecertificeerd DNV-trainer voor de Lead Auditor Training ISO 9001 (IRCA), een door Dr. G. Taguchi gecertificeerd expert in Taguchi Methods en specialist op het gebied van Lean, Six Sigma en Design for Six Sigma.  “Zelf vind ik het steeds weer opnieuw prachtig om mijn passie voor en ervaring met het kwaliteitsvak over te mogen brengen, dit verveelt nooit. Hierbij combineer ik graag het goede van “old school” en “new school” methoden voor een optimale beklijving van de materie met een voortdurende link naar de alledaagse praktijk, zodat onze klanten bij complexe problematiek beter door kunnen dringen tot de kern van de zaak. Know-what, know-how, know-why! Ofwel: wat je écht begrijpt, hoef je niet meer te onthouden!”, Aldus Roelof. 

Roelof brengt daarnaast graag tijd door met zijn familie en zijn prachtige Mechelaar. Daarnaast gaat hij graag solo-kanoën, vissen, doet hij aan basic camping (liefst ‘of the grid’) en drumt hij in rock & roll bands. 

Dominique Timp

Dominique 200 px br

 
   Dominique Timp heeft van 2018 t/m december 2020 bij DNV
  gewerkt als auditor binnen de voedselveiligheid. Voordat ze
  haar loopbaan bij DNV begon heeft zij de opleiding
  voeding & diëtiek gevolgd. Door haar interesse in voeding
  is zij zich bezig gaan houden met kwaliteit en voedselveiligheid. Zodoende is Dominique als consultant gaan werken binnen de voedselveiligheid sector. Als consultant gaf Dominique advies over het implementeren en onderhouden van voedselveiligheidssystemen. Door haar eerdere ervaring als Trainer van BRC, IFS, 22000 en FSSC-normen is zij bij DNV destijds ook gevraagd om training te geven. Ze geeft onder andere de training Normkennis BRC FoodNormkennis FSSC/ISO 22000 en Lead Auditor ISO 22000/FSSC. Het leukste aan training geven vind zij de energie van mensen en het bijbrengen van nieuwe stof. ‘Het is leuk om te zien dat de kandidaten blanco binnenkomen en vol kennis en enthousiasme weg gaan ’zegt Dominique hierover. Momenteel geeft Dominique als subcontractor trainingen voor DNV.

In haar vrije tijd is Dominique graag in de tuin bezig, rijdt ze een rondje op de motor of geniet ze van een wijntje tijdens het barbecueën. 

Ruurdt Jukema

Ruurdt Jukema  
Ruurdt Jukema is sinds 2017 werkzaam voor DNV. Hij is
  begonnen als agent in Suriname, voor de afdeling Business
  Assurance. In 2019 besloot Ruurdt om zich daarnaast ook
  op een andere manier met DNV bezig te houden. Dit keer,
  in de rol van trainer als subcontractor. Dit doet hij vooral bij bedrijven binnen de bestaande klantenportfolio in Suriname, maar ook voor nieuwe en/of potentiele klanten. Sindsdien is Ruurdt gekwalificeerd trainer voor de Normkennis 9001, 14001, 45001 en ook als trainer voor Interne Auditor. Voordat Ruurdt bij DNV in 2017 is begonnen als agent, heeft hij in verschillende branches gewerkt. Hij begon zijn carrière in de zeevaart na het volgen van de zeevaartschool in Rotterdam. In zijn jaren op de grote vaart, heeft hij zich verder opgewerkt in verschillende functies aan boord van de zeeschepen. In 2007 heeft hij een aantal jaren bij DNV in Houston gewerkt als Offshore Surveyor. Ruurdt is vervolgens weer naar zee gegaan en heeft uiteindelijk als Kapitein op drillschepen gezeten. Als ervaren gebruiker van verschillende goed gestructureerde managementsystemen, gebruikt Ruurdt vaak handige praktijkvoorbeelden als trainer. 

Buiten het werk, houdt Ruurdt zich altijd bezig met het opzoeken van nieuwe uitdagingen, zowel in de professionele als de ontspannende sfeer!

Hans Snoeren

HSN 200 px br
  Hans Snoeren was sinds 2012 werkzaam bij
  DNV als Lead Auditor en trainer. Lead auditor voor de
  schema’s VCA, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001,
  certificatieregeling Arbodiensten, diverse keurmerken
  gericht op beveiliging. Hij heeft een brede praktijkervaring
  in Milieu en Arbo-veiligheid. Door zijn ervaring is hij in staat
  de trainingen/workshops te verbinden met de praktijk.
  Bij de trainingen op maat wordt daar waar mogelijk casus materiaal uit de eigen organisatie gebruikt. De trainingen en workshops zijn interactief opgezet waarbij ruimte is voor discussie. Momenteel heeft Hans Snoeren zijn eigen adviesbureau waarbij hij vele MKB bedrijven mag begeleiden bij milieu- en veiligheidsvraagstukken. Hans Snoeren geeft als subcontractor trainingen voor DNV.

Christine Duchatelet

Christine 200 px rev1 
  Christine Duchatelet studeerde Burgerlijk Ingenieur
  elektromechanica en heeft de eerste 10 jaar van haar carrière
  zelf ervaring opgedaan in o.a. verkoop, engineering en
  projectmanagement binnen een aantal mechanische
  constructiebedrijven, waarna ze voor nog eens 10 jaar op de
  kwaliteitsafdeling verzeild geraakte. Hier raakte ze vertrouwd
  met managementsystemen, eerst ISO 9001, later ook ISO
  14001, VCA en ISO 45001. Sinds 2016 werkt ze samen met
  DNV als Lead Auditor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 en
  geeft ze in het kader hiervan ook opleidingen voor diverse partijen. Daarnaast is ze zelfstandig consultant die bedrijven ondersteunt en coacht bij het analyseren van hun processen en het structureren van hun managementsysteem. Dit doet ze het liefst door het identificeren van verbeterpotentieel met behulp van brainstormsessies en interne audits, het samen zoeken naar pragmatische oplossingen en het geven van noodzakelijke opleidingen. Door concrete voorbeelden en specifieke tips uit haar rijke ervaring in de bedrijfswereld, als consultant en als auditor, geeft zij deze opleidingen praktische meerwaarde en toepasbaarheid.

Christine is mama van 4 kinderen en vult haar vrije tijd met lezen en met het aanmoedigen van de hobby’s van haar kinderen. Zo woont ze regelmatig concerten bij van haar zoons en is ze jurylid acrobatische gymnastiek en bestuurslid bij de turnclub van haar jongste dochter.

Matthijs Dierick

MFAD

  Matthijs Dierick werkt sinds 2001 bij DNV. Hij is begonnen
  als auditor op gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.
  Dit heeft hij tot 2007 fulltime gedaan, voornamelijk in de
  chemische industrie, zware industrie, zakelijke
  dienstverlening en bij (wetenschappelijke)
  onderzoeksinstellingen. Voordat Matthijs zijn carrière bij
  DNV begon heeft hij de studies Milieukunde en Milieugezondheidskunde gevolgd. Daarna heeft hij drie jaar gewerkt bij een multinational op het gebied van technologie en elektronica. Tegenwoordig is Matthijs voornamelijk trainer, maar ook auditor bij DNV.  Hij besteedt ongeveer 80% van zijn werkzaamheden aan het geven van trainingen en 20% aan auditeren. Matthijs geeft veel verschillende trainingen waaronder de Normkennis ISO 9001ISO 45001 gezond en veilig werkenISO 14000 milieu en ISO 50001 energiemanagement. Het auditeren ziet Matthijs als een toegevoegde waarde voor de trainingen die hij geeft. Daarnaast vindt hij trainingen geven het leukste wat er is en deelt hij graag zijn kennis op een interactieve manier. 

Matthijs Dierick schrijft elk kwartaal een column voor het blad Kwaliteit in bedrijf. Lees hier zijn column over de leveranciersbeoordeling.

Rob Jansen 

ROJA


  Rob Jansen is sinds 2002 werkzaam bij DNV. Hij is begonnen
  op de afdeling Sales en heeft daarnaast ook audits
  uitgevoerd. In 2013 besloot Rob om andere
  verantwoordelijkheden op zich te gaan nemen en meer
  te gaan auditeren. Dit doet hij vooral bij bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening, ICT  en logistieke dienstverlening, voor zowel de kleinere MKB-bedrijven, maar ook voor de grotere klanten. Voordat Rob bij DNV is begonnen, heeft hij in verschillende branches gewerkt. Hij begon zijn carrière bij een detacheringsbureau na het volgen van een technische opleiding. In de avonduren is hij verder gaan studeren en heeft hij Marketing & Economie gevolgd. Dit bracht hem tot banen in de professionele audiovisuele- en de telecomindustrie.  In 2017 is Rob een gekwalificeerd trainer geworden voor de trainingen Lead auditor ISO 27001 en Normkennis ISO 27001. Mede door zijn uitgebreide ervaring kan Rob tijdens de trainingen veel voorbeelden uit de praktijk geven. 

In zijn vrije tijd is Rob muziekliefhebber en gaat hij er graag op uit met zijn dochter. 

Joep Ottenheim

Joep 200 px br


  Joep Ottenheim is sinds 2021 in dienst bij DNV. Na zijn studie
  als chemisch technoloog is Joep werkzaam geweest in
  verschillende branches en heeft daarbij verschillende functies
  ingevuld. Vanaf 2008 is hij gestart als auditor voor o.a. de
  normen ISO 9001, ISO 14001 en ISO 50001. Na een
  aantal jaren werkzaam geweest te zijn als fulltime auditor heeft Joep wat meer de verbreding opgezocht en is naast audits ook verificaties gaan uitvoeren (o.a. van niet financiële cijfers in jaarverslagen, verificatie van CO2-footprint) en gestart met het geven van trainingen. De mix van werkzaamheden maakt het werk afwisselend en biedt mogelijkheden om situaties uit de praktijk mee te nemen naar de trainingen.   

Buiten het werk houdt hij van wandelen, mountainbiken, steden bezoeken en vermaakt hij zich prima in zijn eigen wijngaard.

Jacques van Unnik

JUN 200 px


  Jacques van Unnik heeft sinds 1984 gewerkt bij DNV en is
  tijdens een bewakingsproject in opdracht van Shell Oman
  in aanraking gekomen met het auditeren.
  Vanaf 1991 is hij zowel nationaal als internationaal gaan
  auditeren.   Gedurende de periode 1992 tot en met
  1995 heeft Jacques in Shanghai gewerkt om de systeemcertificatie-activiteiten op te zetten. Toen hij terugkwam heeft hij zich gekwalificeerd als auditor voor de automobielindustrie. Voordat Jacques bij DNV is begonnen heeft hij inspectiewerk gedaan met name projectmanagement in de petrochemie. Vanaf 2003 werkt Jacques op de trainingsafdeling als trainer en ontwikkelaar van trainingsproducten voor DNV en klanten. Jacques geeft voornamelijk training op het gebied van kwaliteit, waaronder de Normkennis ISO 9001 en de Lead Auditor ISO 9001 training. Daarnaast geeft hij ook auditor- en managementtrainingen. Dankzij zijn werkervaring die hij door de jaren heen heeft opgedaan kan Jacques veel voorbeelden geven uit de praktijk. Het leukste aan trainingen geven vindt Jacques de mensen, met name tijdens de 5-daagse trainingen, omdat hij dan de groei van de groep ziet. 


In augustus 2021 is Jacques met pensioen gegaan, maar is nog steeds werkzaam als trainer voor DNV. Buiten zijn werkzaamheden voor DNV is Jacques een ervaren wandelaar. Daarnaast geniet hij ervan om te gaan golfen. Volgens Jacques: “een bezigheid voor mensen die zich vervelen tijdens het wandelen”.

Roelof Onderdelinden

Roel 200 px br
  Roelof Onderdelinden werkt sinds 1998 als subcontractor
  voor DNV. Na zijn studie Werktuigbouwkunde
  (Materiaalkunde) aan de TU Twente is Roelof in 1985 bij
  Philips gaan werken. Na 9 mooie (technisch en operationele)
  jaren besloot hij in 1994 om voor zichzelf te beginnen.
  Momenteel werkt Roelof 75% van zijn tijd voor de
  technische industrie (gerelateerd aan IATF 16949,
VDA 6.3/6.5, ISO 13485, AQAP, AS 9100) als adviseur/trainer/auditor in nederlands-, engels- en duitstalige gebieden. Roelof is een gecertificeerd auditor voor 1e en 2e partij IATF 16949 (incl. ISO 9001) audits, gecertificeerd DNV-trainer voor de Lead Auditor Training ISO 9001 (IRCA), een door Dr. G. Taguchi gecertificeerd expert in Taguchi Methods en specialist op het gebied van Lean, Six Sigma en Design for Six Sigma.  “Zelf vind ik het steeds weer opnieuw prachtig om mijn passie voor en ervaring met het kwaliteitsvak over te mogen brengen, dit verveelt nooit. Hierbij combineer ik graag het goede van “old school” en “new school” methoden voor een optimale beklijving van de materie met een voortdurende link naar de alledaagse praktijk, zodat onze klanten bij complexe problematiek beter door kunnen dringen tot de kern van de zaak. Know-what, know-how, know-why! Ofwel: wat je écht begrijpt, hoef je niet meer te onthouden!”, Aldus Roelof. 

Roelof brengt daarnaast graag tijd door met zijn familie en zijn prachtige Mechelaar. Daarnaast gaat hij graag solo-kanoën, vissen, doet hij aan basic camping (liefst ‘of the grid’) en drumt hij in rock & roll bands. 

Dominique Timp

Dominique 200 px br

 
   Dominique Timp heeft van 2018 t/m december 2020 bij DNV
  gewerkt als auditor binnen de voedselveiligheid. Voordat ze
  haar loopbaan bij DNV begon heeft zij de opleiding
  voeding & diëtiek gevolgd. Door haar interesse in voeding
  is zij zich bezig gaan houden met kwaliteit en voedselveiligheid. Zodoende is Dominique als consultant gaan werken binnen de voedselveiligheid sector. Als consultant gaf Dominique advies over het implementeren en onderhouden van voedselveiligheidssystemen. Door haar eerdere ervaring als Trainer van BRC, IFS, 22000 en FSSC-normen is zij bij DNV destijds ook gevraagd om training te geven. Ze geeft onder andere de training Normkennis BRC FoodNormkennis FSSC/ISO 22000 en Lead Auditor ISO 22000/FSSC. Het leukste aan training geven vind zij de energie van mensen en het bijbrengen van nieuwe stof. ‘Het is leuk om te zien dat de kandidaten blanco binnenkomen en vol kennis en enthousiasme weg gaan ’zegt Dominique hierover. Momenteel geeft Dominique als subcontractor trainingen voor DNV.

In haar vrije tijd is Dominique graag in de tuin bezig, rijdt ze een rondje op de motor of geniet ze van een wijntje tijdens het barbecueën. 

Ruurdt Jukema

Ruurdt Jukema  
Ruurdt Jukema is sinds 2017 werkzaam voor DNV. Hij is
  begonnen als agent in Suriname, voor de afdeling Business
  Assurance. In 2019 besloot Ruurdt om zich daarnaast ook
  op een andere manier met DNV bezig te houden. Dit keer,
  in de rol van trainer als subcontractor. Dit doet hij vooral bij bedrijven binnen de bestaande klantenportfolio in Suriname, maar ook voor nieuwe en/of potentiele klanten. Sindsdien is Ruurdt gekwalificeerd trainer voor de Normkennis 9001, 14001, 45001 en ook als trainer voor Interne Auditor. Voordat Ruurdt bij DNV in 2017 is begonnen als agent, heeft hij in verschillende branches gewerkt. Hij begon zijn carrière in de zeevaart na het volgen van de zeevaartschool in Rotterdam. In zijn jaren op de grote vaart, heeft hij zich verder opgewerkt in verschillende functies aan boord van de zeeschepen. In 2007 heeft hij een aantal jaren bij DNV in Houston gewerkt als Offshore Surveyor. Ruurdt is vervolgens weer naar zee gegaan en heeft uiteindelijk als Kapitein op drillschepen gezeten. Als ervaren gebruiker van verschillende goed gestructureerde managementsystemen, gebruikt Ruurdt vaak handige praktijkvoorbeelden als trainer. 

Buiten het werk, houdt Ruurdt zich altijd bezig met het opzoeken van nieuwe uitdagingen, zowel in de professionele als de ontspannende sfeer!

Hans Snoeren

HSN 200 px br
  Hans Snoeren was sinds 2012 werkzaam bij
  DNV als Lead Auditor en trainer. Lead auditor voor de
  schema’s VCA, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001,
  certificatieregeling Arbodiensten, diverse keurmerken
  gericht op beveiliging. Hij heeft een brede praktijkervaring
  in Milieu en Arbo-veiligheid. Door zijn ervaring is hij in staat
  de trainingen/workshops te verbinden met de praktijk.
  Bij de trainingen op maat wordt daar waar mogelijk casus materiaal uit de eigen organisatie gebruikt. De trainingen en workshops zijn interactief opgezet waarbij ruimte is voor discussie. Momenteel heeft Hans Snoeren zijn eigen adviesbureau waarbij hij vele MKB bedrijven mag begeleiden bij milieu- en veiligheidsvraagstukken. Hans Snoeren geeft als subcontractor trainingen voor DNV.

Christine Duchatelet

Christine 200 px rev1 
  Christine Duchatelet studeerde Burgerlijk Ingenieur
  elektromechanica en heeft de eerste 10 jaar van haar carrière
  zelf ervaring opgedaan in o.a. verkoop, engineering en
  projectmanagement binnen een aantal mechanische
  constructiebedrijven, waarna ze voor nog eens 10 jaar op de
  kwaliteitsafdeling verzeild geraakte. Hier raakte ze vertrouwd
  met managementsystemen, eerst ISO 9001, later ook ISO
  14001, VCA en ISO 45001. Sinds 2016 werkt ze samen met
  DNV als Lead Auditor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 en
  geeft ze in het kader hiervan ook opleidingen voor diverse partijen. Daarnaast is ze zelfstandig consultant die bedrijven ondersteunt en coacht bij het analyseren van hun processen en het structureren van hun managementsysteem. Dit doet ze het liefst door het identificeren van verbeterpotentieel met behulp van brainstormsessies en interne audits, het samen zoeken naar pragmatische oplossingen en het geven van noodzakelijke opleidingen. Door concrete voorbeelden en specifieke tips uit haar rijke ervaring in de bedrijfswereld, als consultant en als auditor, geeft zij deze opleidingen praktische meerwaarde en toepasbaarheid.

Christine is mama van 4 kinderen en vult haar vrije tijd met lezen en met het aanmoedigen van de hobby’s van haar kinderen. Zo woont ze regelmatig concerten bij van haar zoons en is ze jurylid acrobatische gymnastiek en bestuurslid bij de turnclub van haar jongste dochter.

  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een voorstel ontvangen voor een in-company training?

  Opleidingstrajecten

Opleidingstrajecten

Wilt u een van onze opleidingstrajecten volgen? Bekijk hier alle opleidingstrajecten.

 

Waarom DNV - Training?

Lees de ervaringen van andere trainingsdeelnemers.

 

Whitepaper

Meer tips over normen? Download een van de vele whitepapers.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvangen de nieuwsbrief.

 

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden - Training