Skip to content

Unilever's Understanding Responsible Sourcing Audit (URSA)

De Responsible Sourcing Policy (RSP) van Unilever stelt verplichte eisen aan de leveranciers op het gebied van mensen- en arbeidsrechten en stimuleert voortdurende verbetering richting best practices.

De leveranciers van Unilever spelen een belangrijke rol bij de verantwoorde inkoop van de onderneming. De Responsible Sourcing Policy (RSP) van Unilever stelt verplichte eisen aan de leveranciers op het gebied van mensen- en arbeidsrechten en stimuleert voortdurende verbetering richting best practices.

Waar staat het Responsible Sourcing Policy (RSP) van Unilever voor?
De RSP belichaamt de commitment van Unilever om in de gehele onderneming zaken te doen op basis van integriteit, openheid en eerbiediging van universele mensenrechten en arbeidsrechten. Op basis van het Unilever Sustainable Living Plan streeft Unilever naar het verbeteren van de levens van arbeiders en hun gemeenschappen in de hele toeleveringsketen en naar het verminderen van milieueffecten. Dit beleid biedt Unilever een raamwerk voor hun ambities en aanpak op het gebied van verantwoorde inkoop.

Unilever's Understanding Responsible Sourcing Audit
URSA (Understanding Responsible Sourcing Audit) is het auditinstrument waarmee onafhankelijke auditoren assessments kunnen uitvoeren van de prestatie- en nalevingsstatus van leveranciers, gemeten aan de Responsible Sourcing Policy van Unilever. DNV is gekozen om deze leveranciersaudits uit te voeren.

  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel een offerte ontvangen?

  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief.

 

Waarom DNV?

Kies de juiste certificerende instelling.

 

Unieke auditmethode

Risk Based Certification.

 

Training

Bekijk het volledige trainingsaanbod.

 

Whitepapers

Klik hier voor een overzicht van al onze whitepapers.

Terug navigeren naar

 

Certificering van managementsystemen

 

De nieuwe ISO normen

 

Training

 

Homepage DNV - Business Assurance