Other sectors

GMP FEFCO certificering

Green and efficient supply chain solutions

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

De GMP FEFCO standaard is specifiek ontwikkeld voor producenten van kartonverpakkingen en omvat alle hygiëne- en productveiligheidsaspecten die relevant zijn voor de verpakkingsindustrie.

Wat is GMP FEFCO certificering?

De GMP FEFCO International Standard is gebaseerd op de veronderstelling dat er geen ‘critical control points’ bestaan voor het specifieke productieproces van karton omdat alle risico’s adequaat beheerst worden door GMP’s. De GMP FEFCO standaard voorziet in een algemene ‘risicoanalyse’ voor de afzonderlijke kartonfabrieken en een consistente set van GMP-richtlijnen.

Het succesvol functioneren van de voedselveiligheidsketen en de daarmee verbonden keten van ‘due diligence’ vraagt om de juiste medewerking van alle marktpartijen – uw succes als betrouwbare leverancier is eveneens verbonden met uw vermogen om veilige producten te leveren.

Offerte aanvragen? -216x36

Voordelen GMP FEFCO certificering:

  • Eenduidige verificatie in opdracht van de producent – volgens een overeengekomen evaluatiefrequentie – stelt producenten in staat om verslag uit te brengen van hun status naar de retailers en andere organisaties.
  • De uitgebreide standaarden bestrijken alle hygiëne- en productveiligheidsaspecten binnen de verpakkingsindustrie.
  • Verpakkingsproducenten kunnen deze standaarden gebruiken om zich ervan te verzekeren dat hun leveranciers goede hygiënepraktijken toepassen en de keten van ‘due diligence’ voltooien.
  • Voortdurende bewaking en vastlegging van de ‘follow up’ van verbeteracties bieden garanties voor het continu verbeteren van het kwaliteits-, hygiëne- en productveiligheidssysteem.

De volgende stappen naar GMP FEFCO certificering?

  • Heeft u vragen? Bel ons gerust via 010 2922 700 of e-mail ons via certificatie@dnv.com.
  • Vraag vrijblijvend online een offerte op.
Blijf op de hoogte via onze DNV e-nieuwsbrief en meld u hier aan.

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: