Skip to content

Certificatieregeling Werkplekbeveiliging en Persooneelsteller - RailAlert

DNV is als certificerende instelling door RailAlert gecontracteerd om audits uit te mogen voeren volgens de certificatieregeling Werkplekbeveiliging en Personeelsteller.

Wat is Certificatieregeling Werkplekbeveiliging?

Om deze erkenning te behalen, is het van belang dat organisaties ook gecertificeerd zijn volgens ISO 9001, VCA** of ISO 45001 (zie certificatieschema Werkplekbeveiliging onderdeel 4 Aanvullende eisen voor werkplekbeveiliging).

Wat is Certificatieregeling Personeelsteller?

Om deze erkenning te behalen, is het van belang dat Personeelstellers ook gecertificeerd zijn volgens ISO 9001, ISO 45001 of VCU (zie certificatieschema Personeelsteller onderdeel 3 Aanvullende eisen voor personeel stellen). 

Eisen van het certificatieschema Werkplekbeveiliging & Personeelsteller

Benieuwd welke eisen het certificatieschema bevat? Kijkt u dan op de website van RailAlert. Het volledige certificatieschema Werkplekbeveiliging en het certificatieschema Personeelsteller zijn online kosteloos te downloaden. De actuele versie van het certificatieschema PS en WPB is versie 4.0. Klik dan hier Certificeringsregeling (railalert.nl).

Offerte certificatietraject 

Onze offertes geven u een helder beeld van onze werkwijze en u de investering die nodig is voor een certificatietraject. Vraag hier direct online een offerte op. Uiteraard kunt u ook telefonisch een offerte opvragen via 010 2922 700. 

Gecombineerde audits 

Organisaties die nog niet in bezit zijn van de benodigde certificeringen, kunnen dit ook gecombineerd laten uitvoeren met de certificatiegeling Werkplekbeveiliging of Personeelsteller. Gecombineerde certificatie biedt u de mogelijkheid om uw managementsysteem in één keer tegen deze standaarden te laten certificeren. Daarmee bespaart u tijd, geld en energie. Tegelijkertijd vergroot gecombineerde certificatie de effectiviteit van uw managementsysteem. U doet uw voordeel met kosteneffectieve audits en toegevoegde waarde.

Wist u dat DNV..

  • De audit voor werkplekbeveiliging uitstekend kan combineren met uw huidige of toekomstige ISO 9001, VCA (of ISO 45001) of VCU audits; 
  • Uw huidige ISO 9001, VCA of VCU certificaten kan overnemen zodat we gecombineerde audits op kwaliteit en veiligheid bij u kunnen uitvoeren; 
  • Bekend staat om haar pragmatische aanpak tijdens het uitvoeren van audits; 
  • Binnen de railinfra sector ruime ervaring heeft met kwaliteits- en veiligheidsaudits.
  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel een offerte ontvangen?

  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief.

 

Waarom DNV?

Kies de juiste certificerende instelling.

 

Unieke auditmethode

Risk Based Certification.

 

Training

Bekijk het volledige trainingsaanbod.

 

Whitepapers

Klik hier voor een overzicht van al onze whitepapers.