Skip to content

Interne audits: Hoe maakt u daar een succes van?

Interne audits uitvoeren is een essentieel onderdeel van de PCDA-cyclus van uw organisatie. U kunt er tijdig problemen en risico’s mee voorkomen. Daarom is het belangrijk om uw interne audits zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Om u op weg te helpen geven wij u een aantal gratis tips!

Jacques van Unnik trainer en auditor bij DNV GL geeft u 15 tips ter voorbereiding van uw interne audit. Bekijk de video hier onder.Download de whitepaper '10 tips voor interne audits'

Ook hebben wij speciaal voor u de whitepaper '10 tips voor interne audits' opgesteld, want niet alleen auditoren moeten doordrongen zijn van het nut van een interne audit, maar ook alle medewerkers. Download de whitepaper en lees de tips die u helpen om de organisatie te overtuigen van de voordelen van een audit.

Download whitepapers 216x36 

Wat leveren interne audits u op?

  • Inzicht: Interne audits maken inzichtelijk wat er allemaal goed of minder goed gaat in uw organisatie. Hierdoor kunt u er op tijd bij zijn wanneer er afwijkingen of incidenten binnen ontstaan.
  • Controleren en verbeteren: met een interne audit kunt u vaststellen of het afgesproken beleid van de organisatie wordt nagekomen, of de organisatie zich aan de regels en eisen voldoet en niet te vergeten hét belangrijkste van een interne audit is dat het uw organisatie verbetert. 
  • Bewustzijn: Interne audits vergroten het kwaliteitsbewustzijn bij uw medewerkers. 

Waarom certificeren bij DNV GL?

Met onze speciale auditaanpak Risk Based Certification richten wij ons niet alleen op de eisen van de norm, maar juist ook op de thema’s en risico’s die invloed hebben op het duurzame resultaat van uw organisatie (van compliance naar Excellence). In de praktijk betekent dit, dat wij voorafgaand aan elke audit samen met u afstemmen welke aandachtsgebieden/risico’s het meest zinvol zijn. Het gaat per slot van rekening om uw organisatie! Onze auditoren hebben ruime kennis, expertise en (werk)ervaring van uw sector en zij delen hun visie over recente ontwikkelingen en uitdagingen.
  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel een offerte ontvangen?

  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief.

 

Waarom DNV?

Kies de juiste certificerende instelling.

 

Unieke auditmethode

Risk Based Certification.

 

Training

Bekijk het volledige trainingsaanbod.

 

Whitepapers

Klik hier voor een overzicht van al onze whitepapers.