Other sectors

Unilever's Understanding Responsible Sourcing Audit (URSA)

Sustainable sourcing services by DNV GL

Neem contact op:

Neem contact met ons op

Contact

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

De Responsible Sourcing Policy (RSP) van Unilever stelt verplichte eisen aan de leveranciers op het gebied van mensen- en arbeidsrechten en stimuleert voortdurende verbetering richting best practices.

De leveranciers van Unilever spelen een belangrijke rol bij de verantwoorde inkoop van de onderneming. De Responsible Sourcing Policy (RSP) van Unilever stelt verplichte eisen aan de leveranciers op het gebied van mensen- en arbeidsrechten en stimuleert voortdurende verbetering richting best practices.

Waar staat het Responsible Sourcing Policy (RSP) van Unilever voor?
De RSP belichaamt de commitment van Unilever om in de gehele onderneming zaken te doen op basis van integriteit, openheid en eerbiediging van universele mensenrechten en arbeidsrechten. Op basis van het Unilever Sustainable Living Plan streeft Unilever naar het verbeteren van de levens van arbeiders en hun gemeenschappen in de hele toeleveringsketen en naar het verminderen van milieueffecten. Dit beleid biedt Unilever een raamwerk voor hun ambities en aanpak op het gebied van verantwoorde inkoop.

Unilever's Understanding Responsible Sourcing Audit
URSA (Understanding Responsible Sourcing Audit) is het auditinstrument waarmee onafhankelijke auditoren assessments kunnen uitvoeren van de prestatie- en nalevingsstatus van leveranciers, gemeten aan de Responsible Sourcing Policy van Unilever. DNV is gekozen om deze leveranciersaudits uit te voeren.

Neem contact op:

Neem contact met ons op

Contact

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: