Other sectors

Safety Awareness Survey (SAS) audit

Bouw - DNV GL

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen Whitepaper: tips & trends veiligheid

Wilt u het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie verhogen? Een SAS Safety Awareness Survey geeft objectief inzicht in het huidige niveau van veiligheidsbewustzijn. Bepaal uw huidige status en stel uw ambitieniveau vast: van niveau 1 tot niveau 5.

Wat is een Safety Awareness Survey (SAS)?

De SAS Safety Awareness Survey is een unieke DNV service om het veiligheidsbewustzijn van uw organisatie objectief te meten. Dit gebeurt met interviews op verschillende niveaus in de organisatie. Er wordt gekeken naar bewustzijn, activiteiten en gedrag in de praktijk. Hoe gaat men om met risico’s, met de werkomgeving en middelen? Hoe verloopt de communicatie en hoe gaat men om met knelpunten?

Voor wie is de SAS Safety Awareness Survey bedoeld?

Tot nu toe is de methode vooral in de bouw toegepast, om het veiligheidsbewustzijn van de eigen organisatie en die van onderaannemers te meten. De methode is echter ook geschikt om, met kleine aanpassingen, bij andere bedrijfstakken toe te passen.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor de SAS Safety Awareness Survey

Offerte button hoeken - image

Vraag hier vrijblijvend een offerte op.

Wat zijn de voordelen van de SAS Safety Awareness Survey?

Een SAS Safety Awareness Survey geeft objectief inzicht in het huidige niveau van veiligheidsbewustzijn (op een vijf-staps-ladder). Daarnaast worden concrete suggesties gegeven om de veiligheidscultuur te verbeteren. 

De methode meet het veiligheidsbewustzijn op vier niveaus van de organisatie: Bedrijf, Project, Uitvoering en Medewerker en is geschikt voor benchmarking en het formuleren van kwantitatieve doelstellingen voor veiligheidsbewustzijn.

Waarom kiest u DNV?

DNV heeft veel kennis van en ervaring met veiligheidsmanagement, het verbeteren van de veiligheidscultuur en het verhogen van veiligheidsbewustzijn. Door middel van Training, Consultancy, Systeemcertificatie en Persoonscertificatie.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op via certificatie@dnv.com of bel 010-29 22 700. 

Voorbereiding op de Safety Awareness Survey (SAS)

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen Whitepaper: tips & trends veiligheid

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: