Skip to content

Remote energie audit

Verplichte energie audits nu ook op afstand en conform wetgeving

Energie-efficiëntie
Energie-efficiëntie reduceert kosten, helpt te voldoen aan wet- en regelgeving, en realiseert CO2-reductie en duurzame doelen. DNV is dé specialist voor betrouwbare energie audits, advies en compliance, sinds 1864, wereldwijd met 2.000 medewerkers en het hoofdkantoor van DNV - Energy in Arnhem.

Is nu het moment voor uw organisatie?
Voor veel organisaties is eind 2020 een mijlpaal. Denk aan de Tijdelijke Regeling Implementatie Artikelen 8 en 14 Richtlijn Energie-Efficiëntie (EED) met betrekking tot de Energie Audit. Of de handhaving in 2020 nog aangepast wordt of niet, u kunt compliance voor uw bedrijf nu zekerstellen.

De huidige periode van gereduceerde dienstverlening kan ideaal zijn om verplichtingen als deze door te voeren en goed voorbereid te zijn op ‘business as usual’.

Bij twijfel kan onze compliance check duidelijkheid geven over de nationale en regionale verplichtingen die gelden voor uw organisatie.

De overheid (RVO) heeft ons recent toestemming gegeven om EED energie audits in Nederland op afstand te mogen uitvoeren.

Flexibele uitvoering op maat
U weet precies wat te doen en wanneer? Wij kunnen alles uit handen nemen. Zonder verstoringen, zodat u bezig blijft met de zaken die op dit moment echt uw aandacht nodig hebben. U wil scherpstellen wanneer u aan welke verplichtingen moet voldoen? De compliance check stelt vast op welke onderdelen uw audit uitgevoerd moet worden. Hiermee kunt u bepalen wanneer en hoe u aan de regelgeving gaat voldoen.

Uw partner voor nu en later, op locatie en op afstand
Met onze multi-site audit tool werken we vanaf nu nog efficiënter en sneller. Conform EN 16247 en de NL-richtlijnen zoals u van ons gewend bent. Op verzoek wordt onze inspectie ter plaatse met hulp van uw medewerker vervangen door een virtuele tour, versterkt door onze studie van uw plattegronden en energieprofiel.

We hebben onze audit-op-afstand methode in EU-lidstaten bewezen met klanten uit diverse sectoren en toestemming van diverse overheden verkregen, waaronder die van Nederland en België. Wat uw auditresultaat ook is, wij kunnen helpen met inzichten, keuzes maken en realisatiebegeleiding.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende introductie video-afspraak.

Wilt u meer informatie?

Download de flyer

 

Energie audit op afstand

Verplichte audits nu ook op afstand en conform wetgeving