Skip to content

ISRS – International Safety Rating System

Het ISRS - International Safety Rating System - is een ratingsysteem voor het meten, verbeteren en zichtbaar maken van veiligheids-, milieu- en bedrijfsprestaties.

ISRS is een wereldwijd toonaangevend ratingsysteem voor het meten, verbeteren en zichtbaar maken van veiligheids-, milieu- en bedrijfsprestaties. Het systeem garandeert en verbetert de veiligheid van uw bedrijfsprocessen. Daarnaast voorziet ISRS het management van geavanceerde ondersteuning voor besluitvorming en versterkt uw bedrijfsreputatie. ISRS leidt tevens tot verbeterde bedrijfsresultaten en meer concurrentievoordeel. 

Toegevoegde waarde ISRS:

  • Het vergroten van het bewustzijn op alle niveaus waar risico's voorkomen en op welke manier deze beheersbaar kunnen zijn.
  • Management beslissingen zijn meer gebaseerd op risico's binnen de organisatie en voor medewerkers.
  • Het management is in staat gerichtere acties uit te zetten, door de in kaart gebrachte risico's. Daarnaast wordt de progressie op regelmatige basis nagegaan.

ISRS omvat de eisen voor:

  • ISO 9001 - Kwaliteitsmanagement
  • ISO 14001 - Milieumanagement
  • ISO 45001 - Arbo- en veiligheidsmanagement
  • ISO 55001 - Asset management
  • Global reporting initiative 2002 – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ontwikkeld in samenwerking met de industrie 

ISRS is het resultaat van samenwerking tussen DNV en wereldwijde partners uit de nucleaire, chemische en petrochemische industrie. Het systeem is gebaseerd op het al langer bestaande International Safety Rating System (ISRS). DNV’s ISRS is een systeem dat u helpt bij het opzetten, ontwikkelen en verbeteren van managementsystemen. De zesde editie van ISRS werd ontwikkeld in 1994. ISRS actualiseert deze editie door aansluiting te zoeken bij de meest recente ontwikkelingen in het denken over managementsystemen. ISRS is gebaseerd op de ruime internationale ervaring met wereldmarktleiders die DNV in het afgelopen decennium heeft opgebouwd. ISRS wordt op duizenden locaties over de gehele wereld toegepast. De gedegenheid van de onderliggende visie en principes verklaren het blijvende succes van ISRS gedurende inmiddels meer dan een kwart eeuw.

  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel een offerte ontvangen?

  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief.

 

Waarom DNV?

Kies de juiste certificerende instelling.

 

Unieke auditmethode

Risk Based Certification.

 

Training

Bekijk het volledige trainingsaanbod.

 

Whitepapers

Klik hier voor een overzicht van al onze whitepapers.