Other sectors

IFS Broker certificering

IFS International Food-Standard

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

De IFS Broker is een certificatiestandaard die zorgt voor de veiligheid van producten bij bedrijven die zelf nooit met deze producten in contact komen.

IFS Broker is een certificatiesysteem die zorgt voor de veiligheid van producten binnen bedrijven die alleen producten kopen, zelf niet met de producten in contact komen en deze rechtstreeks doorleveren aan hun klanten.    De IFS Broker wordt steeds vaker opgelegd om de voedselveiligheid van producten in deze bedrijven te garanderen. De IFS Broker is een certificatiestandaard die zorgt voor de veiligheid van producten bij bedrijven die zelf nooit met deze producten in contact komen.

Waarom IFS Broker?

In 2010 is de International Featured Standards (IFS) - Broker ontwikkeld door de IFS organisatie. De norm is bedoeld voor de handelsbedrijven, importeurs, zonder eigen logistiek en opslag. De zogenaamde ‘brokers’. De IFS had nog geen certificatiestandaard terwijl deze brokers door hun klanten wel verzocht worden een IFS-certificaat te behalen. De IFS broker is bedoeld om een geschikte leverancierskeuze en beheersing van risico’s in de ingekochte materialen, aantoonbaar te maken. De norm is gebaseerd op de IFS Food Standard en de ervaringen die zijn opgedaan van leveranciersaudits in de detailhandel. De audits zijn identiek aan die van de andere IFS normen. Per item kan je een score behalen op A, B, C en D en er zijn een aantal Knock-Outs benoemd.

Wilt u meer weten?

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: