Skip to content

GMP FEFCO certificering

De GMP FEFCO standaard is specifiek ontwikkeld voor producenten van kartonverpakkingen en omvat alle hygiëne- en productveiligheidsaspecten die relevant zijn voor de verpakkingsindustrie.

Wat is GMP FEFCO certificering?

De GMP FEFCO International Standard is gebaseerd op de veronderstelling dat er geen ‘critical control points’ bestaan voor het specifieke productieproces van karton omdat alle risico’s adequaat beheerst worden door GMP’s. De GMP FEFCO standaard voorziet in een algemene ‘risicoanalyse’ voor de afzonderlijke kartonfabrieken en een consistente set van GMP-richtlijnen.

Het succesvol functioneren van de voedselveiligheidsketen en de daarmee verbonden keten van ‘due diligence’ vraagt om de juiste medewerking van alle marktpartijen – uw succes als betrouwbare leverancier is eveneens verbonden met uw vermogen om veilige producten te leveren.

OFFERTE AANVRAGEN

Voordelen GMP FEFCO certificering:

  • Eenduidige verificatie in opdracht van de producent – volgens een overeengekomen evaluatiefrequentie – stelt producenten in staat om verslag uit te brengen van hun status naar de retailers en andere organisaties.
  • De uitgebreide standaarden bestrijken alle hygiëne- en productveiligheidsaspecten binnen de verpakkingsindustrie.
  • Verpakkingsproducenten kunnen deze standaarden gebruiken om zich ervan te verzekeren dat hun leveranciers goede hygiënepraktijken toepassen en de keten van ‘due diligence’ voltooien.
  • Voortdurende bewaking en vastlegging van de ‘follow up’ van verbeteracties bieden garanties voor het continu verbeteren van het kwaliteits-, hygiëne- en productveiligheidssysteem.

De volgende stappen naar GMP FEFCO certificering?

  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel een offerte ontvangen?

  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief.

 

Waarom DNV?

Kies de juiste certificerende instelling.

 

Unieke auditmethode

Risk Based Certification.

 

Training

Bekijk het volledige trainingsaanbod.

 

Whitepapers

Klik hier voor een overzicht van al onze whitepapers.