Skip to content

CA+ certificering

Met CA+ certificering maakt u aantoonbaar dat uw organisatie archief, data of producten op een betrouwbare manier vernietigt.

Wat is het CA+ keurmerk?

Het CA+ keurmerk is bedoeld voor organisaties die archieven, data en/of producten vernietigen. Met het CA+ keurmerk wordt gewaarborgd dat uw organisatie een gesloten en veilig vernietigingsproces hanteert. Dit proces omvat het inzamelen, transporteren, opslaan en vernietigen. Voor certificering volgens het CA+ keurmerk wordt een grondige controle uitgevoerd van het gehele proces.

CA+ certificering helpt u te voorkomen dat vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen en in verkeerde handen terechtkomt.

Wat zijn de voordelen van CA+ certificering?

  • U waarborgt dat uw organisatie veilige en vertrouwbare vernietiging uitvoert.
  • U onderscheidt zich van concurrenten die niet gecertificeerd zijn.
  • Helpt u te voldoen aan wettelijke eisen en bepalingen, zoals de Bescherming Persoonsgegevens en de Meldplicht Datalekken.
  • U waarborgt dat uw organisatie werkt volgens het juiste veiligheidsniveau en de juiste vernietigingsklasse.

Wat kan DNV voor u betekenen?

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor certificering. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen we een documentatiebeoordeling en initiële audit met u in. De auditor of het auditteam met ervaring in uw branche controleert met onze Risk Based Certification methode in hoeverre uw organisatie aan de CA+ eisen voldoet. Heeft u het CA+ certificaat behaald? Dan blijft deze 3 jaar geldig. De auditor of het auditteam komt jaarlijks langs voor een periodieke audit.

OFFERTE AANVRAGEN

Gecombineerde CA+ audits

De CA+ audits kunnen gecombineerd worden uitgevoerd met audits van normen als de ISO 9001, ISO 45001 en de ISO 14001. Veel organisaties kiezen ervoor om CA+ certificatie te combineren met OPK certificering voor recycling van oudpapier en karton. Lees hier meer over gecombineerde audits.

De volgende stappen naar CA+ certificatie

Download onze whitepapers

Is certificering nieuw voor uw organisatie? Download onze whitepaper ‘in 10 stappen naar certificatie‘ en volg de tips van onze auditoren.

Wilt u meer informatie?

  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel een offerte ontvangen?

  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief.

 

Waarom DNV?

Kies de juiste certificerende instelling.

 

Unieke auditmethode

Risk Based Certification.

 

Training

Bekijk het volledige trainingsaanbod.

 

Whitepapers

Klik hier voor een overzicht van al onze whitepapers.

Terug navigeren naar

 

Certificering van managementsystemen

 

De nieuwe ISO normen

 

Training

 

Homepage DNV - Business Assurance