Other sectors

CA+ certificering

CA+ certificering banner

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Met CA+ certificering maakt u aantoonbaar dat uw organisatie archief, data of producten op een betrouwbare manier vernietigt.

Wat is het CA+ keurmerk?

Het CA+ keurmerk is voor organisaties die archief, data en/of producten vernietigen. Met het CA+ keurmerk wordt gewaarborgd dat uw organisatie een gesloten en veilig vernietigingsproces hanteert. Van het inzamelen, transporteren tot het opslaan en vernietigen; voor certificering volgens het CA+ keurmerk wordt een grondige controle uitgevoerd van het gehele proces.

CA+ certificering helpt u te voorkomen dat vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen en zo in verkeerde handen terechtkomt.

Wat zijn de voordelen van CA+ certificering? 

-        U waarborgt dat uw organisatie veilige en vertrouwbare vernietiging uitvoert

-        U onderscheidt zich van concurrenten die niet gecertificeerd zijn

-        Helpt u te voldoen aan wettelijke eisen en bepalingen zoals Bescherming Persoonsgegevens en de Meldplicht Datalekken

-        U waarborgt dat uw organisatie werkt via het juiste veiligheidsniveau en de juiste vernietigingsklasse

-        Uw organisatie heeft heldere en inzichtelijke administratieve processen vastgelegd om onwenselijke praktijken te voorkomen

Wat kan DNV voor u betekenen?

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor certificering. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen we een documentatiebeoordeling en initiële audit met u in. De auditor of het auditteam met ervaring in uw branche controleert met onze Risk Based Certification methode in hoeverre uw organisatie aan de CA+ eisen voldoet. Heeft u het CA+ certificaat behaald? Dan blijft deze 3 jaar geldig. De auditor of het auditteam komt jaarlijks langs voor een periodieke audit.

Offerte button hoeken - image

Gecombineerde CA+ audits 

De CA+ audits kunnen gecombineerd worden uitgevoerd met audits van normen als de ISO 9001, ISO 45001 en de ISO 14001. Veel organisaties kiezen ervoor om CA+ certificatie te combineren met OPK certificering voor recycling van oudpapier en karton. Lees hier meer over gecombineerde audits.

De volgende stappen naar CA+ certificatie  

Download onze whitepapers

Is certificering nieuw voor uw organisatie? Download onze whitepaper ‘in 10 stappen naar certificatie‘ en volg de tips van onze auditoren. 

Wilt u meer informatie? 

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: