Skip to content

Versterk uw managementsysteem met de online self-assessment suite van DNV

Het meten van uw mate van beheersing van een specifieke norm wordt toegankelijker gemaakt met de self-assessment suite van DNV.

Het vermogen van een managementsysteem om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen, is afhankelijk van hoe goed het is ontworpen, geïmplementeerd en verbeterd. De online self-assessment suite van DNV helpt u om uw eigen begrip van een gekozen norm en de daadwerkelijke gereedheid van uw managementsysteem te meten. 

Onze self-assessment suite, die de meest gebruikte normen omvat, stelt u in staat te testen hoe goed u een specifieke norm kent en te beoordelen in hoeverre uw managementsysteem er klaar voor is. De evaluatie op basis van puntenscores laat zien waar er tekortkomingen bestaan en waar er verbeteringen nodig zijn.

“We zijn blij dat we onze klantgerichtheid kunnen bewijzen door onze klanten een efficiënte, gestructureerde aanpak te bieden ter voorbereiding op hun certificatie-audit(s). De self-assessment suite is een effectief hulpmiddel om voor voortdurende verbetering te zorgen. Het is een instrument om kwantitatieve doelen voor specifieke gebieden te stellen en regelmatig de vooruitgang te meten. Daardoor kunt u de prestaties van uw managementsysteem voortdurend meten en verbeteren”, zegt Mauro Crippa, Market Intelligence Manager bij Business Assurance.

De self-assessment is ook ontwikkeld om uw individuele leerproces te ondersteunen. Klanten worden aangemoedigd het leerproces uit te breiden tot de werkvloer. Ze profiteren dan optimaal van de geautomatiseerde feedback van de tool en kunnen de resultaten van de evaluatie meteen naadloos in hun organisatie toepassen.

DNV spoort haar klanten aan om innovatief en vooruitstrevend te zijn. Of het nu gaat om trainingen en voorbereidingen voor uw eerste audit of om het verbeteren van uw managementsysteem en de instandhouding van uw certificering, ons uitgebreide aanbod omvat altijd onze technische expertise, risicogerichte aanpak en digitale tools.

Vraag uw online self-assessment aan >