Skip to content

Het DNV klantenportaal Veracity

Veracity - Het klantenportaal van DNV

In het klantenportaal van DNV kunt u eenvoudig uw beeldmerken downloaden, heeft u direct inzicht in al uw auditgegevens en kunt u prestatiebenchmarks maken.

DNV heeft het online klantenportaal Veracity ontwikkeld om direct en digitaal toegang te geven tot informatie die voor u als klant het meest belangrijk is. We verbeteren het klantenportaal continu en breiden het steeds uit met nieuwe tools.

Wat biedt het klantenportaal?

Het portaal biedt u o.a. de volgende mogelijkheden:  

CertMark

Via de eCertMark tool kunt u uw certificatiebeeldmerken downloaden. Door certificatiebeeldmerken te gebruiken, maakt u uw certificering extern aantoonbaar. U laat aan relevante partijen zien tegen welke norm u gecertificeerd bent. Gebruik maken van eCertMark? 

Zie hier hoe u eenvoudig de beeldmerken kunt downloaden. 

eAdvantage

Met eAdvantage heeft u eenvoudig en direct inzicht in al uw auditgegevens. In eAdvantage zijn uw certificaten digitaal beschikbaar, kunt u het planningsproces inzien en de auditbevindingen van de auditor direct beantwoorden. Meer weten over eAdvantage? 

Lees hier meer over eAdvantage en bekijk de video voor een uitleg over eAdvantage.

Lumina

Lumina™ is een prestatiebenchmarkingtool. Lumina analyseert relevante informatie uit auditbevindingen van duizenden gecertificeerde organisaties wereldwijd in dezelfde branche. Hierdoor kunt u uw organisatie vergelijken met andere organisaties op basis van meer dan 2,2 miljoen auditbevindingen. Meer weten over Lumina? 

Lees hier meer over Lumina en bekijk de video’s voor een uitleg over Lumina.

Boost My Audit

Focus uw audits op wat er het meest toe doet. Met Boost My Audit gaat u verder dan alleen naleving van de normeisen. De tool biedt uitgebreide checklists om de interne auditprocessen te begeleiden en organisaties te helpen bij de voorbereiding op de (externe) audits. Boost My Audit biedt meer dan 200 aandachtsgebieden, om er zeker van te zijn dat overal aan is gedacht. Meer weten over Boost My Audit? 

Lees hier meer over Boost My Audit.

Self-assessment tool

De Self-assessment tool is een online meetinstrument om te kijken waar uw organisatie staat. Er zijn verschillende Self Assessments ontwikkeld die organisaties inzicht geven in hoeverre zij klaar zijn voor of voldoen aan bepaalde eisen van de norm. 

Lees hier meer over de Self-assessment tool en vraag een self-assessment aan.

Blockchaintoepassing

DNV en Deloitte zetten blockchaintechnologie in om de certificeringssector vooruit te helpen. Als eerste certificerende instelling heeft DNV alle certificaten opgeslagen met behulp van blockchaintechnologie. Alle certificaten zijn digitaal traceerbaar, gelabeld en opgeslagen in een besloten blockchain. De technologie blokkeert vervalste certificaten en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun certificaten transparant en veilig beschikbaar te stellen. Lees hier meer over deze blockchainoplossing. Lees hier meer over deze blockchainoplossing.

Meld u kosteloos aan voor Veracity 

Klanten van DNV kunnen kosteloos gebruik maken van het klantenportaal Veracity. Klik hier om u te regristeren en krijg direct toegang. Klik hier om u te registeren en krijg direct toegang.

 

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Trainingsaanbod

Leer uw managementsysteem volgens een specifieke norm implementeren en zelfstandig (interne) audits uit te voeren.

 

Certificeringstraject

Hoe ziet het certificeringstraject eruit? Bekijk hier alle stappen.

 

Nieuwsbrief

Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Schrijf u in en ontvang ons nieuws en updates over certificering en trainingen.

 

Lijst met door DNV gecertificeerde organisaties

Gebruik de database om DNV certificaten te verifiëren.

 

Certificatiebeeldmerken

Download hier uw certificatiebeeldmerken.

 

Klantcases

Waarom deze klanten voor DNV kiezen.

 

Contact

Heeft een vraag voor ons?