Skip to content

Nieuw als enige in Nederland: Lasserskwalificatie (LK) in 1 dag

's Ochtends proeflassen, 's middags met je lasserskwalificatie (LK) op zak naar huis. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Bij De Groot LPMW Lasinstituut is het vanaf nu mogelijk je lasserkwalificaties binnen 1 dag volledig af te ronden. In samenwerking met DNV-GL introduceert het Lasinstituut 'Lasserskwalficatie (LK) in 1 dag'.

De Groot LPMW Lasinstituut helpt bedrijven onder het vaandel van de vertrouwde partner DNV-GL met certificeringen op zowel bedrijfs- als medewerkersniveau. Van een ‘eenvoudige’ lasserkwalificatie voor een binnenhoeklas, open V-naad en X-naad, tot het kwalificeren van de procedures voor onderwater lassen; In de afgelopen 3 jaar zijn de meest uiteenlopende projecten de revue gepasseerd. Als kennispartner van talloze organisaties, probeert De Groot LPMW Lasinstituut continu te anticiperen op geluiden uit de markt en zijn zij doorlopend op zoek naar nieuwe manieren om hun klanten te bedienen en ontzorgen.

Haastige spoed

In deze sector valt of staat een opdracht soms met het vermogen om snel te kunnen schakelen. In een wereld van aannemers/onderaannemers, bemiddelaars, inleners/ZZP’ers en toezichthoudende instanties is het voor lassers zaak om zich te bekwamen in de juiste processen en te kwalificeren voorde juiste ‘dekkingsgebieden’. Soms komt het voor dat u voor een project/opdracht wel de juiste vaardigheden hebt, maar simpelweg niet over de juiste papieren beschikt. In dat geval is het vaak snel schakelen om te zorgen dat u zich toch beschikbaar kunt stellen voor de desbetreffende werkzaamheden. Ook maken we mee dat iemand op de valreep tot de conclusie komt dat het desbetreffende certificaat is verlopen. In dergelijke situaties telt elke dag!

In één dag uw lascertificaat

Onder de vlag van partner DNV-GL, kwalificeert De Groot LPMW Lasinstituut elk jaar honderden lassers en bedrijven binnen elke tak van onze sector. DNV-GL is door de Raad van Accreditatie gecertificeerd volgens, in overeenstemming met de EN-ISO/IEC 17024 & EN-ISO/IEC 17020.   

Met trots presenteren wij als enige in Nederland onze nieuwe service:  

Lasserskwalificatie in 1 dag 

Gedurende speciaal geselecteerde dagen stelt De Groot LPMW Lasinstituut hun werkplaats(en) beschikbaar voor onderstaande spoedkwalificaties conform de NEN-EN-ISO 9606-1. Deelnemers worden vooraf door De Groot LPMW Lasinstituut aangemeld bij DNV GL, waardoor kandidaten nog dezelfde dag met hun Lasserskwalificatie (LK) naar huis gestuurd worden! 

Meer weten over deze nieuwe service? 

Neem contact met De Groot LPMW Lasinstituut op via 088-1344555 of info@lasinstituut.nl

 

Waarom DNV?

Ervaar DNV's unieke auditaanpak: Risk Based Certification

 

Whitepapers downloaden

Meer tips over normen? Download de whitepapers

 

Trainingsaanbod

Bekijk ons trainingsaanbod.

 

Nieuwsbrief

Ontvangt u de DNV nieuwsbrief al? Schrijf u nu in!