Lumina™ - Prestatiebenchmarking

Bent u al bekend met de prestatie benchmarking tool van DNV GL? Met Lumina krijgt u direct inzicht in de prestaties van uw managementsysteem. Op welke aspecten kunt u verbeteren? En hoe presteren andere organisaties in uw sector?

Wat is Lumina™?

Lumina™ is een prestatiebenchmarking tool die uw auditgegevens omzet in kansen. Door Lumina te gebruiken kunt u inzien bij welke onderdelen van de norm organisaties uit uw branche de meeste tekortkomingen hebben. Deze gegevens kunt u vergelijken met uw eigen aandachtsgebieden en de gegevens van andere organisaties in hetzelfde land, met dezelfde sector en/of grootte. 

Met Lumina kunt u o.a.:

  • Inzicht krijgen in uw managementsysteem;
  • Verbeteringstrajecten identificeren;
  • Op maat gemaakte rapporten uitdraaien;
  • Concurrentievoordeel behalen;
  • Uw prestaties vergelijken met organisaties uit uw sector.

Van welke gegevens wordt er gebruik gemaakt?

  • Lumina analyseert relevante informatie die verborgen zit in de auditbevindingen van uw organisatie en van duizenden andere organisaties in dezelfde marktsector, verspreid over de hele wereld.
  • De gegevens zijn gebaseerd op onze database van meer dan 2.2 miljoen auditbevindingen, dat elk jaar met circa 350.000 bevindingen toeneemt.

Hoe kunt u gebruikmaken van Lumina?

Lumina is kosteloos voor klanten van DNV GL. Wanneer u al een account heeft voor ons klantenportaal, Veracity, kunt u inloggen en op ‘MyServices’ klikken. Hier ziet u Lumina automatisch staan. 

Heeft u nog geen Veracity account? Klik hier om u aan te melden. 

Toegang tot Veracity kan alleen met een e-mailadres wat bij DNV GL geregistreerd staat (zoals het e-mailadres waarmee u deze mail ontvangt). Daarnaast kan het 24 - 48 uur duren voordat het e-mailadres geverifieerd is.

Veracity – Het klantenportaal van DNV GL

Naast Lumina heeft u als klant van DNV GL nog veel meer mogelijkheden binnen ons klantenportaal. Zo kunt u met eAdvantage direct en eenvoudig inzicht verkrijgen in al uw auditgegevens, zoals het inzien van uw certificaat. 

Wilt u extern uitdragen dat u gecertificeerd bent? Dat kan met een certificatiebeeldmerk van DNV GL. U kunt deze gemakkelijk zelf downloaden via het eCertMark platform. Lees hier meer over het downloaden van uw certificatiebeeldmerk.  

Meer informatie

  • Klik hier voor meer informatie met betrekking tot Lumina.
  • Heeft u vragen over Lumina? Dan kunt u contact opnemen via luminasupport.bnl@dnvgl.com.
  Remote Audits

Remote Audits

Wat is een remote audit? En hoe werkt dit? Lees hier meer over remote auditeren.

  Online training

Online training

Wilt u een training volgen vanaf een locatie die u goed uitkomt? Volg dan een online training.

 

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Waarom DNV?

​“Safeguarding life, property and the environment” is de missie van DNV. Het managen van risico’s is de specifieke expertise van DNV.

 

Video: Remote auditeren

Bekijk hier de video over de mogelijkheden met Remote Auditeren.

 

Klantcases

Waarom kiezen klanten voor DNV?

Snel & eenvoudig

Offerte aanvragen