Skip to content
Voordelen van training bij DNV

Organisaties verduurzamen en veranderen continu. Maar het behalen van positieve bedrijfsresultaten blijft belangrijker dan ooit. Deze resultaten zijn alleen te realiseren met medewerkers die het verschil maken en risico’s weten om te zetten naar groeikansen. De trainingen van DNV zijn de sleutel naar verbetering, groei en innovatie. Investeer in uw kennis en competenties met de trainingen van DNV.

Onze trainers richten zich op de praktische toepassing en effectiviteit. Dit geldt niet alleen voor de individuele deelnemer maar voor de gehele organisatie en de processen. Onze trainingen leveren een bijdrage aan de bedrijfsresultaten op korte en lange termijn. 

Kenmerken van onze trainingen 

  • Resultaatgericht. Uw ambities en doelstellingen staan centraal.
  • Unieke leermethode. Meer dan kennisoverdracht. Leren door zelf te doen en zelf te ervaren door middel van rollenspellen, discussies, brainstormen en reflecteren. Het gaat om actie en interactie.
  • Trainers met praktijkervaring. Jarenlange praktijkervaring als trainer en als lead auditor. In alle trainingen maken zij gebruik van de NLP technieken.
  • IRCA-erkend. De Interne Auditor en Lead Auditor trainingen zijn erkend door de IRCA. Na het succesvol voltooien van de training ontvangt u een internationaal IRCA-erkend certificaat.
  • Kwaliteit. ‘De meerwaarde voor de organisatie’ en ‘de prestatie van de trainers’ worden hoog gewaardeerd door trainingsdeelnemers. 
  • Kennis. Onze kennis is sectorspecifiek, actueel en toepasbaar. Dagelijks bezoeken DNV auditoren vele organisaties, hierdoor kennen we de actuele thema’s en trends. Deze kennis gebruiken de trainers tijdens onze trainingen.

Training met impact

Geïnspireerd zijn om de opgedane kennis effectief toe te passen in de praktijk? Dat is waar het tijdens onze trainingen om draait. Onze trainingen helpen u, om uw kwalificaties en competenties uit te breiden. Onze interactieve trainingen bestaan voor minimaal 50% uit praktijk. De trainers maken gebruik van de kennis en ervaring die zij dagelijks opdoen in verschillende branches. We hopen u te inspireren om niet alleen te focussen op de naleving van wetten en normen, maar ook aan de slag te gaan met de invoering van totaalconcepten.

Het beheersen van risico’s via mensen

Onze trainingen worden aangepast op de behoeften en wensen van de deelnemers. In risicomanagement wordt de menselijke factor steeds belangrijker. Mensen gebruiken systemen en vullen deze aan met informatie. Onze trainingen zorgen ervoor, dat deze mensen competent en gemotiveerd zijn, om risico’s te analyseren en beheersen. 

Blijven ontwikkelen

Na de training uw kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen? Dit doet u met onze Self-Assessment Suite! De online tool stelt gebruikers in staat om professionele self-assessments uit te voeren gericht op specifieke managementsysteemnormen. U ontvangt hier meer informatie over tijdens uw training.

Incompany trainingen

Alle trainingen die DNV verzorgt, kunnen op aanvraag in uw eigen organisatie worden gegeven. Indien gewenst passen we de inhoud en het programma op uw wensen aan. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 10 29 22 706.
  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een voorstel ontvangen voor een in-company training?

  Opleidingstrajecten

Opleidingstrajecten

Wilt u een van onze opleidingstrajecten volgen? Bekijk hier alle opleidingstrajecten.

 

Waarom DNV - Training?

Lees de ervaringen van andere trainingsdeelnemers.

 

Whitepaper

Meer tips over normen? Download een van de vele whitepapers.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvangen de nieuwsbrief.

 

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden - Training