Voordelen van training bij DNV

Organisaties verduurzamen en veranderen continu. Positieve bedrijfsresultaten zijn belangrijker dan ooit en zijn alleen te realiseren met de juiste mensen. Medewerkers die het verschil maken en uw bedrijfsrisico’s weten om te zetten naar groeikansen. Training is de sleutel naar verbetering, groei en innovatie. Investeer in uw kennis en competenties met de trainingen van DNV.

Training Classroom

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922706

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen
Trainingen van DNV zijn gericht op praktische toepassing en op verbetering van de effectiviteit. Niet alleen van de individuele deelnemer maar ook van de organisatie en haar processen. Daarmee leveren trainingen van DNV een bijdrage aan de resultaten op korte en lange termijn.

Kenmerkend voor de trainingen van DNV  

  • Resultaatgericht. Uw ambities en doelstellingen staan centraal gedurende alle trainingsdagen.
  • Unieke leermethode. Onze trainingen draaien om meer dan kennisoverdracht. Leren door zelf te doen en zelf te ervaren door middel van rollenspellen, discussies, brainstormen en reflecteren. Het gaat om actie en interactie.
  • Trainers met praktijkervaring. Onze trainers beschikken over jarenlange praktijkervaring, als trainer en als lead auditor. In alle trainingen maken zij gebruik van de NLP technieken.
  • IRCA-erkend. De Interne Auditor en Lead Auditor trainingen zijn erkend door de IRCA. Na het succesvol voltooien van de training ontvangt u een internationaal IRCA-erkend certificaat.
  • Kwaliteit. Uit de klanttevredenheidsenquête onder alle cursisten blijkt dat zij ‘de meerwaarde van de training voor de organisatie’ en ‘de performance van de trainers’ hoog waarderen.
  • Kennis. Onze kennis is industrie specifiek, actueel en toepasbaar. Dagelijks bezoeken DNV auditoren vele organisaties, hierdoor kennen we de actuele thema’s en trends. Deze kennis gebruiken de trainers tijdens onze trainingen.

Self assessment suite

Ook na de training kunt u uw leermomenten voortzetten en uw kennis in de praktijk brengen met de online self-assessment suite. De online tool stelt gebruikers in staat om professionele self-assessments uit te voeren gericht op specifieke managementsysteemnormen en is gratis voor elke DNV-trainingsdeelnemer. Tijdens de training ontvangt u hier meer informatie over.

Een moderne benadering van trainen

De trainingen van DNV helpen u niet alleen om kennis op te doen, maar inspireren u vooral om deze kennis effectief toe te passen in de praktijk. Onze trainingen helpen u, om uw kwalificaties en uw competenties uit te breiden. Wij zorgen dat onze deelnemers het maximale uit onze trainingen halen, door het continue actualiseren en verbeteren van onze trainingsinhoud en het toepassen van de laatste trainingstechnieken. Onze trainers staan voor u klaar in alle stappen van het trainingsproces. In het voortraject bijvoorbeeld, door u te helpen bij de keuze van de juiste training voor u. Tijdens de training zelf, door in te gaan op uw wensen, behoeften en vragen. Ook na de training kunt u bij hen terecht met vragen of problemen.

Training met impact: kennis en vaardigheden die u in de praktijk kunt toepassen

De onderwerpen in onze trainingen zijn actueel en komen uit de praktijk. De trainingen zijn gebaseerd op moderne managementconcepten en actuele ”best practises”. Daarbij maken we onder andere gebruik van de kennis en ervaring die we dagelijks en wereldwijd opdoen, door onze samenwerking met organisaties in allerlei branches. Onze trainingen bestaan voor minimaal de helft uit praktische oefeningen en discussie. Deze praktijkaanpak zorgt ervoor dat deelnemers, vanuit eigen ervaringen, praktische knelpunten en oplossingen met elkaar delen. Daardoor blijft het niet bij theorie, maar komen de onderwerpen tot leven. De deelnemer doet inspiratie op, om de nieuw verworven inzichten om te zetten in de praktijk. We bereiken dit door actuele onderwerpen en casussen, gericht op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en het toepassen van praktische hulpmiddelen, die hun succes in de praktijk hebben bewezen.

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922706

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een voorstel ontvangen voor een in-company training?

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief

Waarom DNV - training?

Lees de ervaringen van andere trainingsdeelnemers.

Whitepaper

Meer tips over normen? Download een van de vele whitepapers.

Trainingsaanbod - metromap

Bekijk het trainingsaanbod.

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden - training.