Meer weten over Lumina?

Verbetering door middel van bewustzijn

Businessmen looking at tablet

Neem contact op:

Wilt u meer informatie?

Contacteer ons

Of u zich nu op een audit voorbereidt, non-conformiteiten sluit of uw managementsysteem verbetert, Lumina™ helpt u hierbij. Om consistent te voldoen aan de eisen van klanten heeft u een conform managementsysteem nodig. Met de inzichten van Lumina™ kunt u heel gemakkelijk identificeren en prioriteren welke onderdelen van het managementsysteem verbeterd kunnen worden en hiermee de prestaties van uw organisatie verbeteren, wat helpt bij het behalen van een concurrentievoordeel.  Wij noemen het "verbetering door bewustzijn."

De 5 belangrijkste voordelen van Lumina:

1) Naleving Waarborgen

Met Lumina krijgt u snel inzicht in waar organisaties het grootste risico lopen om niet te voldoen aan de eisen van een norm. Bovendien kunt u per paragraaf en sub-paragraaf de meest voorkomende oorzaken en oplossingen bekijken om te voorkomen dat non-conformities zich herhalen. Of het nu gaat om het implementeren van een managementsysteem, het voorbereiden op een certificeringsaudit of het afsluiten van auditbevindingen, Lumina biedt waardevolle inzichten om u te helpen voldoen aan de gekozen norm(en). En u kunt dit combineren met de self-assessment suite van DNV om te beoordelen of u voldoet aan de eisen van een norm.

2) Verbeteringstrajecten identificeren

Met Lumina kunnen managers nét een stap verder gaan dan alleen certificering.

3) Prioriteer acties en investeringen

Door te weten waar uw grootste risico's liggen, welke gebieden de meeste aandacht nodig hebben en welke oplossingen het meest relevant zijn kunt u met Lumina beter prioriteiten stellen en effectieve investeringen doen.  Met analyses op basis van auditgegevens van meer dan 70.000 organisaties over de hele wereld krijgt u solide inzicht waarop u beslissingen kunt baseren.

4) Inzicht op maat

Alle informatie die beschikbaar is in het online Lumina-dashboard kan worden aangevuld met op maat gemaakte rapporten en workshops om aan uw specifieke kennisbehoeften te voldoen. Of u nu meer wilt leren over de risico's en kansen in uw eigen branche, organisaties van vergelijkbare omvang, een bepaalde regio en prestatiedoel, onze experts zullen met u samenwerken om aan uw behoeften te voldoen.

5)  Duurzame bedrijfsprestaties mogelijk maken

Lumina helpt u bij het waarborgen van compliance, benchmark en het meten van de prestaties van uw managementsysteem. Hierdoor kun u aan de eisen van klanten voldoen en zakelijke doelstellingen te bereiken. Bovendien, door inzicht te verkrijgen in uw risico's en een goede basis te hebben om keuzes te maken, verbetert u uw bedrijfsvoering. Dit creëert vertrouwen bij interne en externe belanghebbenden, maar draagt ook bij aan het nakomen van eventuele UN SDG- of ESG-verplichtingen die u mogelijk heeft. 

Neem contact op:

Wilt u meer informatie?

Contacteer ons
Aanmelden voor het klantenportaal Veracity