Veracity - Het DNV klantenportaal

Het DNV klantenportaal bestaat uit o.a. Lumina, eAdvantage, CertMark en blockchain certificaten.

Het Veracity platform geeft u eenvoudig, direct en online 24/7 inzicht in al uw auditgegevens. Uw certificaten zijn digitaal beschikbaar en u heeft inzicht in het planningsproces. Daarnaast biedt Lumina een betrouwbare benchmark van de prestaties van uw bedrijf en geeft u een beter beeld van de sector als geheel.

Sesam Manager

Neem contact op:

Wilt u meer informatie aanvragen?

Informatie aanvragen

Digitalisatie. Je hoort en ziet het steeds meer. Ook bij DNV zijn wij druk bezig met te voldoen aan de (digitale) vragen van onze klanten. Sinds enige tijd hebben wij ons digitale klantenportaal, Veracity. Veracity biedt klanten direct toegang tot informatie de die het meest belangrijk is.  Dit platform breiden wij steeds meer uit met nieuwe diensten, speciaal ontwikkeld voor onze klanten.

Wat biedt het klantenportaal?

Het portaal biedt u o.a. de volgende mogelijkheden:  

eAdvantage biedt u als klant meer inzicht in uw audittraject. Het portaal geeft u eenvoudig en direct inzicht in al uw auditgegevens. Uw auditgegevens zijn online 24/7 voor u inzichtelijk. Het gemak voor u als klant: 
  • Uw certificaten worden voortaan digitaal beschikbaar en te downloaden. 
  • U kunt inloggen en direct de status van uw certificaat inzien. 
  • U heeft direct inzicht in het planningsproces. 
  • U ontvangt een notificatie in de portal zodra het overzicht van bevindingen online beschikbaar is. Deze kunt u in de portal beantwoorden aan de auditor.
Wilt u meer weten over eAdvantage?

Bekijk dan deze pagina. Op deze pagina vind u een filmpje over wat eAdvantage voor u kan betekenen en wat de voordelen zijn.


CertMark is de tool waar u uw beeldmerken op kunt downloaden. Door uw certificatiebeeldmerk te gebruiken kunt u uw certificering extern kenbaar maken. 

Lees hier hoe u toegang kunt krijgen tot de CertMark tool.


Lumina™ is een tool voor externe prestatiebenchmarking. Lumina biedt u unieke, op de markt gebaseerde inzichten en argumenten voor het identificeren en prioriteren van verbeterpunten. Of het nu gaat om aspecten van milieubescherming, kwaliteit of veiligheid, met Lumina kunnen bedrijven hun zwakke plekken in kaart brengen en bepalen waar ze hun tijd en middelen willen inzetten om tekortkomingen op te heffen. Lumina analyseert de informatie die verborgen zit in de auditgegevens van uw organisatie binnen uw sector, zodat u uw bedrijf op basis van meer dan 1,6 miljoen auditbevindingen kunt vergelijken met duizenden andere bedrijven over de hele wereld.


Wilt u meer weten over Lumina? 

Bekijk dan deze pagina. Op deze pagina vind u filmpjes over wat Lumina voor u kan betekenen, wat Lumina precies inhoudt en wat de voordelen zijn.  


Self Assessment Tool

De Self Assessment Tool is een online meetinstrument om te kijken waar uw organisatie staat. Er zijn verschillende Self Assessments ontwikkeld die organisaties inzicht geven in hoeverre zij klaar zijn voor of voldoen aan bepaalde eisen van de norm. Zo is er een Self Assessment Tool ontwikkeld die kijkt hoever organisaties staan met betrekking tot de ISO-transitie, of in hoeverre een organisatie klaar is om te certificeren voor informatiebeveiliging. In een ‘zelftest’ komen verschillende onderwerpen aan bod. De Self Assessment Tool kan het startpunt zijn voor discussie over een ontwikkeling in uw organisatie. Bijvoorbeeld over de vraag of uw managementsysteem voldoende effectief is georganiseerd om doelen te stellen en te bereiken. De Self Assessment Tool is gratis te gebruiken door klanten van DNV.

Nieuw: Certificaten in de blockchain

DNV en Deloitte zetten blockchaintechnologie in om de certificeringssector vooruit te helpen. Als eerste certificerende instelling heeft DNV alle 90.000 verleende certificaten opgeslagen met behulp van blockchaintechnologie. Alle certificaten zijn digitaal gelabeld, traceerbaar en opgeslagen in een besloten blockchain. De technologie blokkeert vervalste certificaten en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun certificaten transparant en veilig beschikbaar te stellen. Lees hier meer over deze blockchainoplossing.

Meld u kosteloos aan voor Veracity (voor klanten)

Bent u al klant van DNV? Dan maakt u kosteloos gebruik van het klantenportaal Veracity. Meld u hier direct via het aanmeldformulier aan en krijg direct toegang.

Geen klant van DNV? Wel een kijkje in het klantenportaal nemen? 

Organisaties die geen klant zijn van DNV kunnen via dit formulier alvast een kijkje nemen.

Neem contact op:

Wilt u meer informatie aanvragen?

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Trainingsaanbod

Bekijk hier het volledige trainingsaanbod

Certificeringstraject

Uw certificatietraject bij DNV in stappen

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief

Gecertificeerde organisaties

Gebruik de database om certificaten te verifiëren

Certificatiebeeldmerken

Download hier uw certificatiebeeldmerken

Klantcases

Waarom deze klanten voor DNV kiezen

Contact

Heeft een vraag voor ons?