Skip to content

Traceerbare en betrouwbare certificaten

Beveiligd, direct inzichtelijk, betrouwbaar

Al onze managementsysteem-, product- en supply chain-certificaten worden opgeslagen in de beveiligde online omgeving van DNV in een Azure Private Cloud. Hierdoor kan iedereen direct vaststellen of een certificaat geldig en up-to-date is.

Mensen doen zaken met organisaties die ze vertrouwen. DNV bouwt al meer dan 160 jaar aan vertrouwen. Door ervoor te zorgen dat alle certificaten die door DNV worden uitgegeven altijd veilig worden opgeslagen en traceerbaar zijn, kunnen onze klanten transparant zijn en aantonen dat ze voldoen aan regels en normen die door hun belanghebbenden als betrouwbaar worden beschouwd.

Over de veilige certificaatopslag van DNV

Alle door DNV uitgegeven certificaten worden opgeslagen in een Azure Private Cloud. Dit zorgt voor een verbeterde informatiebeveiliging en garandeert dat certificaten op elk moment toegankelijk zijn voor validatie. Tegelijkertijd worden de gegevens van elk certificaat opgeslagen in het productiesysteem van DNV.  

Alleen DNV kan nieuwe certificaten aanmaken en de gegevens bijwerken, en tegelijkertijd heeft elke gebruiker toegang tot de beveiligde opslag om de certificaatstatus en -gegevens in te zien en te valideren.

De geldigheid van een certificaat controleren

Alle certificaten hebben een ingebouwde QR-code die, wanneer deze met een mobiel apparaat wordt gescand, een zoekopdracht start in de beveiligde certificatenopslag van DNV. Iedereen kan op elk moment controleren en verifiëren of een organisatie een geldig certificaat heeft en of de scope en details van het certificaat kloppen. Dit kan ook worden gecontroleerd met behulp van de openbare certificaatchecker op de DNV-website.

 

Meer informatie

  Hoe kan u een certificaat valideren?

Hoe kan u een certificaat valideren?

Bekijk de afbeelding.

Veelgestelde vragen