Auditen met toegevoegde waarde en de digitale klantreis

Het is van het grootste belang dat u de juiste certificatie-instelling vindt. Met DNV heeft u een toegewijde partner en een vertrouwde organisatie. U kunt rekenen op audits met een meerwaarde, praktische trainingen en een digitale klantervaring.

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste troef. Of ze nu deel uitmaken van uw auditteam of gebruikmaken van hun kennis en ervaring om eigen auditmethodologieën of digitale tools te ontwikkelen, wij streven ernaar u in alle fasen van het certificeringstraject te ondersteunen.

Self-assessment suite

Onze self-assessment suite, die de meest gebruikte normen omvat, stelt u in staat te testen hoe goed u een specifieke norm kent en te beoordelen in hoeverre uw managementsysteem er klaar voor is. De evaluatie op basis van puntenscores laat zien waar er tekortkomingen bestaan en waar er verbeteringen nodig zijn. Stel een nulmeting op en benchmark verschillende locaties intern. Of stel kwantitatieve doelen vast voor een specifiek aandachtsgebied en meet regelmatig de geboekte vooruitgang. De self-assessment suite biedt u in alle gevallen een gedetailleerd inzicht in uw kennis of prestaties en uw mate van beheersing.

Boost My Audit

Met DNV’s tool Boost My Audit kunnen organisaties zich concentreren op de managementsysteemonderdelen die voor hun specifieke activiteiten en bedrijfstak het belangrijkst zijn.  Bekijk de meest voorkomende aandachtsgebieden per norm, bedrijfsrisico of bedrijfsproces. Filter op branche om te bepalen welke het meest van toepassing zijn op uw organisatie. De tool biedt uitgebreide checklists om de interne auditprocessen te begeleiden en organisaties te helpen bij de voorbereiding op de externe audits.

Risk Based Certification™ audit methodology

Organisaties liggen onder een vergrootglas. Ze moeten voortdurend aantonen dat ze goed presteren. We passen best-practice audittechnieken toe, methoden voor virtuele levering en levering op afstand en maken gebruik van onze eigen Risk Based Certification™-methode. Door onze risicogerichte aanpak kan uw managementsysteem uw bedrijfsdoelstellingen beter ondersteunen. Door vóór de audit de belangrijkste aandachtsgebieden te kiezen, kunnen we uw prestaties afzetten tegen de door u gekozen norm(en). Tegelijkertijd controleren we hoe goed uw managementsysteem de gebieden ondersteunt die essentieel zijn voor uw organisatie succes.

eAdvantage

eAdvantage applicatie biedt u een volledig overzicht van de auditactiviteiten, zodat u het certificatieproces van begin tot eind kunt managen. Ontvang uitgebreide auditinformatie voor al uw gecertificeerde locaties, krijg onmiddellijke toegang tot de projectstatus en houd alle auditbevindingen bij en sluit ze na afronding af. U kunt het dashboard personaliseren, locaties vergelijken en weergaven delen om aan te geven wat het belangrijkst is.

Certificaten in de Blockchain 

Alle door DNV uitgegeven certificaten voor managementsystemen en producten ontvangen een unieke digitale ID en worden veilig opgeslagen in de blockchain. We doen dit om de schade door vervalste certificaten voor onze klanten te beperken en om uw stakeholders transparantie te bieden. Iedereen kan de geldigheid en de huidige status van een certificaat controleren door de QR-code te scannen of op onze openbare website op te zoeken. Wel zo betrouwbaar.

eCertMark

eCertMark is een selfserviceoplossing waarmee klanten hun certificatiebeeldmerken kunnen downloaden. U ontvangt directe toegang tot de beeldmerken en kunt ze beheren, afdrukken en downloaden voor digitaal gebruik. De bijbehorende richtlijnen helpen u om de beeldmerken toe te passen en te gebruiken volgens de certificeringsregels.

Lumina™

Onze benchmarkingtool vertaalt de auditgegevens van klanten in zakelijke kansen. De app biedt klanten inzicht aan de hand van onze voortdurende analyse van de prestatiegegevens van managementsystemen van duizenden gecertificeerde organisaties. Bekijk statistieken over tekortkomingen en afwijkingen voor iedere managementsysteemnorm en krijg toegang tot benchmarkanalyses ten opzichte van branchegenoten. Lumina biedt ook interne benchmarking, trendanalyse en alles voor de gedetailleerde planning van het verbetertraject.

Al onze digitale tools zijn beschikbaar via Veracity, ons klantenportaal. Klanten hoeven zich slechts één keer aan te melden voor al hun applicaties. Door u onmiddellijke toegang en meer kennis te bieden, voegen we waarde toe aan iedere audit en aan uw certificeringstraject.