Skip to content

Lean Assessment Tool

Speciaal ontwikkeld voor de bouwsector.

Veel bedrijven zijn druk bezig om flexibeler te opereren en nodeloze kosten te voorkomen. LEAN management is daarbij een veelgehoorde kreet om stelselmatig verspilling te reduceren. Hierbij wordt een scala aan technieken en methodes toegepast om dit aantoonbaar en meetbaar te maken. Echter duikt na verloop van tijd de vraag op: “Hoever zijn we nu echt gevorderd?”

Hoe ver bent u gevorderd?

Om hier een objectief antwoord op te krijgen, kan DNV een assessment uitvoeren op de mate van invoering van "LEAN". Hierbij wordt de LEAN assessment tool gebruikt om de voorgang in Lean Management te verbeteren. Dit gereedschap heeft zijn oorsprong in de automobielindustrie en is aangepast aan de bouwsector. Daarbij wordt vooraf uw organisatievorm meegenomen in de opzet voor het uiteindelijke assessment zodat de uitkomst (hoe ver is uw organisatie, waar zijn nog zaken te verbeteren) ook past bij uw organisatie.

Starten met LEAN?

Deze assessment kan apart of in combinatie met VCA/ISO audits uitgevoerd worden en wordt gedaan door specialisten met een uitgebreide theoretische en praktische achtergrond in LEAN management.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier vrijblijvend een offerte op voor de Lean Assessment Tool.

Voorbereiding op de Lean Assessment Tool

  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel een offerte ontvangen?

  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief.

 

Waarom DNV?

Kies de juiste certificerende instelling.

 

Unieke auditmethode

Risk Based Certification.

 

Training

Bekijk het volledige trainingsaanbod.

 

Whitepapers

Klik hier voor een overzicht van al onze whitepapers.