ISRS ™: voor de gezondheid van uw organisatie

De best practice op het gebied van veiligheids- en duurzaamheidsbeheer.

Organisaties worden steeds kritischer bekeken door belanghebbenden die steeds hogere normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid verwachten. Voldoen aan de verwachtingen van toezichthouders, klanten, werknemers en het publiek kan een kwestie zijn van overleving van het bedrijf.

Wat is ISRS?

ISRS (international sustainability rating system) is een wereldwijd toonaangevend systeem dat wordt gebruikt om de gezondheid van de bedrijfsprocessen van een organisatie te beoordelen, verbeteren en aantonen. Het gebruik van ISRS geeft organisaties en hun belanghebbenden de gemoedsrust dat hun activiteiten veilig en duurzaam zijn. In het huidige klimaat, waar reisbeperkingen van kracht zijn, hoeft het waarborgen en behouden van hoge normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid niet te stoppen. Door gebruik te maken van technologie op afstand kan DNV nog steeds interviews afnemen en documentatie en materialen beoordelen en beoordelingsrapporten verstrekken die u verzekeren dat u voldoet aan de normen die ervoor zorgen dat uw activiteiten voldoen aan de beste praktijken op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. DNV-klanten in China profiteren al van deze aanpak met ISRS. ISRS is beschikbaar in 11 talen en is geïmplementeerd op duizenden sites wereldwijd. Het bevat beproefde tools die op flexibele manieren kunnen worden gebruikt voor het ontwikkelen, trainen, implementeren, beoordelen en benchmarken van veiligheids- en duurzaamheidsbeheer. ISRS vertegenwoordigt meer dan 35 jaar opgebouwde best practice-ervaring in veiligheids- en duurzaamheidsbeheer. Het aanhoudende succes ervan getuigt van zijn visie en sterke basis in onderzoek. De eerste editie is in 1978 ontwikkeld door Frank Bird, een pionier op het gebied van veiligheidsbeheer, en gebaseerd op zijn onderzoek naar de oorzaak van 1,75 miljoen ongevallen.

ISRS (International sustainability rating system)

De zevende editie van ISRS werd gelanceerd in 2006. Het toepassingsgebied ging verder dan het beheer van gezondheid en veiligheid op het werk om de beste praktijken op het gebied van milieu-, kwaliteits- en beveiligingsbeheer en duurzaamheidsrapportage aan te pakken. De achtste editie van ISRS werd gelanceerd in 2009. De reikwijdte ervan werd nog verder uitgebreid om organisaties te helpen bij het verbeteren van het procesveiligheidsmanagement, na bezorgdheid in de branche over de frequentie van zware ongevallen. Het bevat specifieke controles voor het beheersen van grote procesrisico's, waaronder brand, explosie en het vrijkomen van brandbare of giftige materialen. De negende editie van ISRS werd gelanceerd in april 2019. Deze editie is aanzienlijk bijgewerkt op alle gebieden en beschrijft de beste praktijken in 10 verliescategorieën: gezondheid op het werk, veiligheid op het werk, procesveiligheid, beveiliging, milieu, kwaliteit, integriteit van activa, energie, kennis en sociale verantwoordelijkheid . ISRS is een geregistreerd handelsmerk in de Europese Unie, de VS, Noorwegen, Indonesië en Singapore.

Meer informatie

  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel een offerte ontvangen?

  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief.

 

Waarom DNV?

Kies de juiste certificerende instelling.

 

Unieke auditmethode

Risk Based Certification.

 

Training

Bekijk het volledige trainingsaanbod.

 

Whitepapers

Klik hier voor een overzicht van al onze whitepapers.