Other sectors

HKZ Kleine Organisaties

certificering in de zorg hkz

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen Download de whitepaper

HKZ-certificering volgens de norm HKZ Kleine organisaties is geschikt voor organisaties met 10 medewerkers of minder. De audit is een compacte audit van 1 dag op locatie.

Waarom de norm HKZ Kleine Organisaties?

De vernieuwde norm HKZ Kleine organisaties is geschikt voor organisaties, die uit 10 FTE of minder bestaan. De inhoud van de norm is specifiek hierop afgestemd.  Hierdoor is het voor u eenvoudiger om als kleinere zorgorganisatie aan de HKZ-eisen te voldoen.

Wilt u meer weten over de HKZ-norm voor Kleine organisaties en op weg geholpen worden?

Meld u dan nu aan voor de informatiebijeenkomst HKZ Kleine organisaties

HKZ-norm Kleine Organisaties onder RvA-accreditatie

DNV is door de RvA-geaccrediteerd om audits uit te voeren volgens de HKZ-norm Kleine Organisaties. Dit betekent dat DNV door de Raad van Accreditatie (RvA) beoordeeld wordt of wij voldoen aan alle gestelde auditeisen voor certificerende instellingen. Op het HKZ-certificaat dat uw organisatie ontvangt, ziet u deze RvA-accreditatie terug. Bekijk hier voor welke clusters van de norm HKZ Kleine Organisaties de accreditatie geldig is.

Offerte button hoeken - image

Hoe verloopt een audit volgens de norm HKZ Kleine Organisaties?

Na uw akkoord op het voorstel voor het HKZ certificatietraject, neemt de auditor van DNV contact met u op om de audit inhoudelijk voor te bereiden. De auditor is uw contactpersoon voor al uw vragen tijdens het auditproces. U ontvangt voorafgaand aan de audit een checklist. Dit zorgt ervoor dat de juiste documenten en processen tijdens de audit beschikbaar zijn. De audit is een zeer compacte audit. Binnen 1 dag worden zowel de documentbeoordeling als de initiële audit op uw locatie uitgevoerd. Na de audit rondt de auditor de audit af met een rapportage. In deze rapportage ziet u de bevindingen, maar ook de sterke punten die binnen uw organisatie zijn opgevallen. Na een positieve beoordeling, ontvangt u het HKZ-certificaat.

Norm HKZ Kleine Organisaties:2010 is vernieuwd

Er geldt een ruimte overgangsregeling. Organisaties die al gecertificeerd zijn volgens de HKZ-norm Kleine Organisaties:2010 hebben to 5 oktober 2023 over te stappen naar de nieuwe HKZ-norme Kleine Organisaties:2021. Wat is er veranderd in de nieuwe norm? Lees hier het nieuwsartikel over HKZ Kleine Organisaties:2021.

Starten met certificering volgens HKZ Kleine Organisaties?

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen Download de whitepaper

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: