Other sectors

Blik op Werk Keurmerk certificering

Classroom

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Het Blik op Werk Keurmerk zorgt ervoor dat u als organisatie een basisgarantie voor kwaliteit kunt aanbieden aan uw cliënten en belanghebbende partijen. Maakt u uw kwaliteit al aantoonbaar met het Blik op Werk Keurmerk?

Met ingang van 2023 werkt Blik op Werk met twee Handleidingen: één Handleiding voor het Keurmerk gericht op Inburgeren en één Handleiding voor het Keurmerk gericht op alle diensten die vallen onder het domein Arbeid (voorheen Re-integratie). DNV biedt enkel de Handleiding Arbeid aan.

Certificering volgens het Blik op Werk Keurmerk

DNV heeft een scherpe blik op de arbo-, interventie-, en re-integratiemarkt. Wij hebben jarenlange ervaring met het certificeren van Arbodiensten en met het Blik op Werk Keurmerk. Veel organisaties zijn u voorgegaan en hebben voor DNV gekozen als certificatiepartner.

Hoe behaalt u het Blik op Werk Keurmerk?

Om te starten is aanmelding bij de Stichting Blik op Werk essentieel. Vervolgens vinden er audits plaats, uw organisatie wordt door een auditor beoordeeld. Deze beoordeling overhandigen wij aan de Stichting Blik op Werk, de stichting die de eindverantwoording over het Blik op Werk Keurmerk heeft. Om het kwaliteitsniveau op peil te houden gebeurt deze controle jaarlijks, via een cyclus van 4 jaar.

Offerte button hoeken - image

Wilt u het Blik op Werk Keurmerk certificaat behalen?

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: