Skip to content

Word jij onze nieuwe collega?

Kom jij ons salesteam versterken als Business Leader Healthcare?

Omdat onze Business Leader Healthcare naar Aruba emigreert, zijn wij op zoek naar een steengoede vervanger. De nieuwe Business Leader Healthcare versterkt ons sales team en werkt aan het behalen van de sales doelstellingen en verdere ontwikkeling van de Healthcare sector. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging om je  commerciële, zakelijke en technische inzicht en competenties volledig te benutten om het Healthcare sector team te leiden? Reageer dan op deze vacature!

Wat ga je doen?

Als Business Leader werk je en word je gezien door je collega’s als de persoon die richting geeft aan de verdere ontwikkeling van je sector in de markt. Je bent verantwoordelijk voor het maken en bewaken van een actief en dynamisch business plan, onderhouden van het netwerk binnen de sector, kansen signaleren en deze vertalen naar oplossingen en services in de markt.

  • Gezicht van de organisatie. Je bent het gezicht van DNV voor de Healthcare sector in de Benelux; vertegenwoordigt DNV op allerlei manieren door bijvoorbeeld het uitvoeren van sales & acquisitie bezoeken, als spreker of schrijven van artikelen en richting geven binnen ons sector team. 
  • Sector eigenaarschap. Je neemt verantwoordelijkheid voor de doelen en targets voor de Healthcare sector. Je definieert en implementeert plannen en acties om de sales- en omzetdoelstellingen te behalen.
  • Creëer kansen. Je commerciële, zakelijke en technische inzicht creëert kansen voor DNV waar onze (potentiële) klanten baat bij hebben. Je creëert klantgerichte voorstellen en wint contracten.
  • Bouw relaties. Je bouwt duurzame relaties op met klanten, consultants en collega's om succesvol te zijn in je rol. Dit omvat ook het trainen/coachen van (junior) sales officers in hun dagelijkse verkooptaken, bijvoorbeeld met (nieuwe) schema-eisen.
  • Oplossingen bieden die werken. Je klanten leren kennen door ze grondig te bevragen en een goede probleemanalyse te maken. Deze diepgaande kennis zal je in staat stellen om een oplossing uit onze portfolio te bouwen die echte impact heeft op hun organisatie.

Wat breng je mee? 

Je krijgt een uitstekende introductie training van enkele weken om je nieuwe collega's, DNV en de systemen te leren kennen. Daar helpen wij je mee. Over sommige zaken heb je de kennis al, andere zaken zijn tijdens het werk aan te leren. 
Welke kennis heb je al?

  • Healthcare (kwaliteit) specialist. Je hebt uitgebreide kennis van (NEN/ISO) normen en diensten die relevant zijn voor de Healthcare sector, naast ervaring in Healthcare kwaliteit. Een minimum van 5 jaar ervaring in Healthcare management systeem certificatie wordt verwacht.
  • Sales ervaring. Je moet gewend zijn aan sales targets en KPIs. Wij zoeken een collega die resultaatgericht is en kan aantonen dat doelstellingen er zijn om te overtreffen.
  • Je brengt energie mee. We hebben een leuk en divers sales team en zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en leergierige teamspeler.
  • Je bent gestructureerd. Dit is een afwisselende functie met een mix van proactieve en reactieve activiteiten. De juiste kandidaat is in staat om te jongleren met meerdere prioriteiten en goed onder druk te presteren.

Wat bieden wij? 

Dit is een uitdagende rol. Je zal hard moeten werken, maar daar staan een hoop voordelen tegenover. We hebben een divers en enthousiast team.  In deze functie krijg je veel vrijheid voor eigen invulling.  We hebben goede arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vrije dagen, flexibele werktijden, een premie vrij pensioen en een sales incentive regeling tot een maximum van 45% van het jaarsalaris.

Lijkt het je wat?

Solliciteer makkelijk en snel, met een druk op de knop, via deze link.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Kijk hier voor de volledige vacaturetekst (Engelstalig). 

Vragen over de functie?

Neem contact op met Eltjo Veentjer, Area Sales & Training manager, via eltjo.veentjer@dnv.com of 06 5232 0163.