Skip to content

VACATURE: Wij zijn op zoek naar Food Auditoren!

Wij zijn op zoek naar Food Auditoren, zowel op freelance basis als in vaste dienst.

Wat ga je doen?

Als Food Auditor voer je audits uit bij onze klanten in de food- en feed sector. Je bent een waardevolle gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en ondersteunt hen om met behulp van certificatie de bedrijfsprocessen en het bedrijfsresultaat continu te verbeteren. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een internationale omgeving. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en uitgebreide mogelijkheden om te werken aan je professionele, persoonlijke ontwikkeling. 
  • De vrijheid om je eigen audits in te plannen
  • Onderhoud van jouw competenties & kwalificaties
  • Kalibratie workshops voor auditoren
  • Opbouw van een divers (internationaal) klantenbestand 
  • Zeer gevarieerde werkweken
  • Uitbreiding van je netwerk 
  • Je maakt onderdeel uit van een team van ervaren & breed gekwalificeerde food professionals
  • Je maakt onderdeel uit van een echte familie!

Onze Food Auditoren over de job:

"Als ik terugkijk op bijna 24 jaar DNV auditor zijn, dan komt bij mij direct boven: veelzijdigheid van de job. Zo zit je bij een visverwerker en dan weer in een kaasfabriek of bij een karton producent. Je komt bij zoveel bedrijven en je mag “in de keuken” kijken. Ik heb het geluk gehad dat ik in mijn rol als DNV auditor heel veel van de wereld heb mogen zien."

Lees hier het verhaal van onze food auditor Kees Houtman. Hij heeft ruim 24 jaar als food auditor gewerkt bij DNV en heeft dit met heel veel plezier gedaan. 

“Een van de mooiste kanten van het auditor zijn, is dat je eigenlijk nooit precies weet waar je naartoe rijdt in de (soms vroege) ochtend. Natuurlijk weet je het adres en de naam van de organisatie. En misschien ben je er zelfs al eerder geweest, maar organisaties zijn soms net zo veranderlijk als het weer.” Zegt collega auditor Sander Buijs. Wil jij weten wat Sander van zijn baan vindt? Lees hier het verhaal van Sander Buijs. 

Over jou

Ben jij een ervaren FSSC 22000 / BRCGS Packaging of IFS Auditor? Of heb een relevante opleiding afgerond en wil je jouw carrière als Food Auditor starten? Solliciteer direct via de onderstaande button! Het schrijven van een sollicitatiebrief of het opsturen van je CV is niet nodig, wij hebben alleen een aantal vragen voor je. button solliciteer hier

Heb je vragen?

Voor vragen kun je terecht bij Claudia Smulders, onze resource manager, via 06-20139218 of claudia.smulders@dnv.com.