Skip to content

Toekomst van managementsystemen

2015 Is nog vers. Een goed moment om even stil te staan. Natuurlijk doet u wat u gisteren ook deed. En natuurlijk heeft u de ambitie om dingen anders te gaan doen. Want de wereld verandert.

Managementsystemen zijn al decennia lang een belangrijk instrument voor organisaties om hun zakelijke doelstellingen te bereiken, of het nu betrekking heeft op kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu, sociale of andere eisen. 

Maar de wereld verandert en de managementsystemen ook. 

Dit jaar verschijnen de twee veelgebruikte ISO-normen in een nieuwe editie. Hierin zien we een verschuiving richting de integratie van de systemen. De ISO 2015 revisies helpen organisaties een bredere kijk op het systeem te geven en duurzamer te opereren. 

Maar is dit voldoende? Wat moet er gebeuren voor managementsystemen om nog steeds relevant te zijn in 2025? 

Bertus Kroondijk, Knowledge & Compliance manager DNV GL, geeft zijn visie op de toekomst van managementsystemen in de Trendbijlage van vakblad Kwaliteit in Bedrijf.

Future 2025 - de toekomst van managementsystemen

DNV GL is benieuwd naar uw visie op 'de toekomst van managementsystemen. Deel uw mening en visie op www.dnvgl.com/future2025.  U kunt hier niet alleen uw visie geven maar u vindt hier ook: