Skip to content

Security Academy en DNV GL tekenen een samenwerkingsovereenkomst

De Security Academy en DNV GL bundelen kennis en expertise zodat organisaties zich beter kunnen voorbereiden op de ISO 27001 implementatie én de audit.

Kees Morsman van DNV GL en Rick Strijbos van de Security Academy

De Security Academy en DNV GL hebben vandaag een overeenkomst getekend, waardoor de kennis van beide organisaties kan worden samengebracht.   

DNV GL beschikt over de expertise als het gaat om het auditeren en de Security Academy is als opleider expert op het gebied van kennisoverdracht met betrekking tot informatiebeveiliging.

Door de samenwerking zullen organisaties vanaf nu nog beter in staat zijn om ISO 27001 te implementeren, waardoor ze beter voorbereid zullen zijn op de audit.  DNV GL biedt een vijfdaagse cursus aan voor de rol van de Lead Auditor. De Security Academy heeft een succesvolle driedaagse cursus voor de (lead) Implementer: Certified Implementer of ISO 27001:2017.  “Wij zijn heel blij met deze samenwerking omdat we de kennis en expertise van DNV GL kunnen combineren met onze ervaring als opleider in dit vakgebied.” Aldus Rick Strijbos, Directeur van de Security Academy. 

Ook klanten van DNV GL kunnen zich met deze cursus nog beter voorbereiden op hun audit. De Security Academy kan dankzij deze samenwerking haar cursisten ook de auditkant ten aanzien van een ISO 27001 implementatie bieden. 

Kees Morsman, Regional Sales Manager Central Europe bij DNV GL: “Wij hebben alle vertrouwen dat dit het begin is van een succesvolle en inspirerende samenwerking waaruit waardevolle producten en diensten voortkomen ten behoeve van onze klanten.”

De organisaties vullen elkaar aan waardoor er nu trainingen aangeboden kunnen worden aan cursisten op elk niveau en voor verschillende rollen ten aanzien van de informatiebeveiliging. “Door onze samenwerking met de Security Academy zijn wij beter in staat onze klanten producten te bieden op het gebied van cyber en informatiebeveiliging.” zegt Jacques van Unnik, Business Development Manager Training bij DNV GL. 

Bekijk onze trainingen


Meer informatie over dit persbericht kunt u krijgen via: 

Security Academy, Tim Rook: 0631976336 of tim.rook@securityacademy.nl 

DNV GL, Jacques van Unnik: +31 (0) 10 2922706 of jacques.van.unnik@dnvgl.com 

 

NEN 7510 certificering

 

ISO 27001 certificering

 

Trainingen informatiebeveiliging

 

Whitepaper in 10 stappen naar NEN 7510/ISO 27001

 

Artikel 'Informatiebeveiliging nut of noodzaak?'