Skip to content

Samenwerking DNV en Kader

Op dinsdag 28 juni zijn DNV en Kader een intensieve samenwerking aangegaan voor trainingen op het gebied van managementsystemen.

DNV en Kader zijn een samenwerking aangegaan voor trainingen op het gebied van managementsystemen. Voor DNV worden de experts van Kader beschikbaar gesteld om in te zetten als trainer. Hierdoor kunnen we nog meer trainingen aanbieden om onze klanten te helpen in het verkrijgen van kennis en vaardigheden op het gebied van ma

nagementsysteemnormen zoals de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en ISO 45001. Voor de klanten van Kader wordt het via de website van Kader mogelijk om zich in te schrijven voor trainingen uit het uitgebreide trainingsaanbod van DNV. 

Eltjo Veentjer, Area Sales, Training & Persoonscertificatie Manager Benelux DNV, over de samenwerking: “Ik ben enorm blij met deze samenwerking. Nu kunnen we verder doorgroeien met trainers die weten waar ze het over hebben. Daarnaast zie ik graag alle klanten van Kader terug in onze klassen.”

Over de trainingen van DNVEltjo Veentjer (DNV) en Paul Brinker (Kader)ader

DNV biedt een groot aanbod van normkennis- en (lead) auditor trainingen. Onze trainers richten zich op de praktische toepassing en effectiviteit. Dit geldt niet alleen voor de individuele deelnemer maar voor de gehele organisatie en de processen. Onze trainingen leveren een bijdrage aan de bedrijfsresultaten op korte en lange termijn.

Over Kader

Met haar missie ‘Het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties’ biedt Kader consultancy- en interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid.

Meer informatie?