Skip to content

COVID-19 in Nederland: Informatie voor klanten en relaties

De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten en relaties staan bij DNV GL op nummer één.

13 Maart 2020

De uitbraak van het COVID-19 virus heeft een enorme impact op ons allemaal. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten en relaties staan bij DNV GL op nummer één. Op dit moment worden er vanuit de overheid de nodige maatregelen genomen om onze gezondheid te beschermen. Voor al onze bedrijfsactiviteiten volgen wij daarom nauwlettend de berichtgevingen en richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). In dit bericht willen wij al onze relaties informeren over onze bedrijfsactiviteiten gedurende deze periode en onze dienstverlening aan klanten. Wij zullen dat ook via deze website blijven doen in de komende periode.

Wij geloven dat iedereen kan helpen bij het tegengaan van verdere verspreiding van COVID-19. DNV GL heeft daarom lokale Crisis Management Teams samengesteld, waaronder ook in Nederland. Wij monitoren de situatie nauwkeurig door middel van regelmatig overleg door onze crisis en business teams. Het crisisteam in Nederland staat in nauw contact met de RIVM, de lokale GGD en het DNV GL hoofdkantoor in Oslo om snel te kunnen handelen als dat nodig is. Voor zover wij op dit moment weten is er nog geen enkele DNV GL medewerker in Nederland besmet met het COVID-19 virus.

Naast het waarborgen van de gezondheid van ons allemaal, zal DNV GL zoveel mogelijk haar klanten blijven ondersteunen in deze moeilijke periode. Hieronder treft u meer gedetailleerde informatie aan voor de verschillende diensten die wij in Nederland aanbieden.

 

ONZE MEDEWERKERS WERKEN, DAAR WAAR MOGELIJK, VANUIT HUIS EN ZIJN BEREIKBAAR
Conform de richtlijnen van de RIVM hebben wij onze medewerkers op onze locaties in Nederland, waaronder Barendrecht, Groningen en Arnhem geadviseerd vanuit huis te werken. Onze medewerkers zijn bereikbaar op hun DNV GL email adres en mobiele telefoon. Niet direct noodzakelijke reizen zullen worden beperkt om het verspreiden van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Hiervoor volgen wij interne protocollen. Onze kantoren en laboratoria zijn geopend met een beperkte bezetting voor de noodzakelijke continuïteit van onze bedrijfsvoering. We blijven onze klanten bedienen, op afstand, via digitale communicatie- middelen, als dat mogelijk is voor beide partijen. Soms zal dat op locatie van de klant zijn als het niet anders kan.

 

DNV GL AUDITS EN CERTIFICERING

  • Ons doel is om samen met onze klanten de continuïteit en validiteit van uitgegeven certificaten proberen te waarborgen.
  • Wanneer het uitvoeren van een audit/inspectie/verificatie op locatie niet mogelijk is, bieden wij een oplossingen aan voor het uitvoeren van de activiteiten op afstand. Overleg hiervoor met uw Lead Auditor.
  • Voor overige vragen over bedrijfscertificeringen kunt u contact opnemen met marcom@dnvgl.com

 

DNV GL TRAININGEN

  • DNV GL heeft de nodige maatregelen genomen met betrekking tot de geplande trainingen.
  • Wij houden op onze trainingslocaties gepaste afstand van elkaar. Er wordt lesgegeven in een ruimere opstelling, zodat de deelnemers niet dicht op elkaar zitten.
  • Mensen met verkoudheidsklachten raden wij aan de training online te volgen of de training te verschuiven naar een latere datum. Voor vragen over business assurance trainingen kunt u contact opnemen met RotterdamTraining@dnvgl.com voor vragen over Energy trainingen kunt u hier klikken.

 

DNV GL – MARITIME 

  • Voor DNV GL - Maritime is er een speciale COVID-19 nieuwspagina waarop de meest recente informatie te vinden is over onze maritieme activiteiten en de genomen maatregelen in reactie op het COVID-19 virus. Deze pagina wordt voortdurend geupdatet.
  • Belangrijke informatie met betrekking tot inspecties op schepen of op mobiele offshore units vindt u door op de desbetreffende link te klikken.
  • Voor alle vragen en lopende contracten betreffende onze diensten voor de maritieme sector kunt u contact opnemen met mww.tsm@dnvgl.com
  • Voor vragen over maritieme trainingen kunt u contact opnemen met academybenelux@dnvgl.com.DNV GL - Energy
Voor alle vragen en lopende contracten betreffende onze diensten voor de energiesector kunnen klanten of geïnteresseerden contact met ons opnemen via dit email adres: contact.energy@dnvgl.com

 

DNV GL – Oil & Gas
Voor alle vragen en lopende contracten betreffende onze diensten voor de olie en gassector kunnen klanten of geïnteresseerden contact met ons opnemen via dit email adres: Midoffice.GCS@dnvgl.com.

 

Conform onze waarden WE CARE, WE DARE, WE SHARE, zullen wij ons volledig blijven inzetten om onze klanten tijdens deze lastige periode te blijven bedienen.

Ben Oudman
Country Chair DNV GL Nederland BV