Other sectors

Welkom bij: SustainableI®

Hoe duurzaam ben ik? Probeer onze nieuwe app uit!

sustainable i app

Heeft u zichzelf ooit afgevraagd: "Hoe duurzaam ben ik?" Bereken uw water en carbon footprint, kijk hoe u scoort vergeleken met anderen en accepteer uitdagingen om een eigen bijdrage te leveren richting een meer duurzame toekomst.

SustainableI screenshot
DNV GL's SustainableI app - screenshot
DNV GL's SustainableI app - screenshot

Hoe werkt de app?
Vul voor elke categorie (zoals thuis, in de supermark, transport) in hoe vaak of hoeveel u hiervan gebruikt, bijvoorbeeld 4 appels per week of 6 keer de vaatwasser laten draaien. Door dit in te vullen ontvangt u een score en ziet u hoeveel uw footprint is per categorie. Accepteer de diverse uitdagingen van Sustainable I om uw score te verbeteren Vul de informatie van de voetafdruk van uw dagelijkse activiteiten in voor elke categorie en u ontvangt een score die de uw invloed van uw invloed/impact meet. Accepteer diverse uitdagingen van SustainableI® om uw score te verbeteren en zodoende uit te komen op een lagere en duurzamere footprint.


Onderwerpen die gemeten worden zijn:

  • ETEN
  • DRINKEN
  • WASSEN
  • OPLADERS
  • VERSPILLING
  • REIZEN

Uw score
SustainableI® berekent uw impact, verstrekt een algemene score en geeft een overzicht van uw water en carbon footprint in vergelijking met andere gebruikers van de app. Bent u niet tevreden met uw score? Accepteer dan de uitdagingen om uw score te verbeteren en wordt bewust van het verbruik.
SustainableI

Accepteer een uitdaging
SustainableI® biedt u twee soorten uitdagingen. Een standaard uitdaging helpt u de impact van uw dagelijkse activiteiten blijvend te verbeteren. Klinkt dat moeilijk? Begin met een bonus uitdaging die u helpt om een kleine verandering voor een dag te realiseren. Het kan het begin van iets duurzamers zijn. Vergeet niet, elke uitdaging die u succesvol voltooit maakt een verschil en heeft een positieve invloed op uw score.

Let's get started!

Download de app in de iTunes App Store 


Naam = SustainableI

De app is Engelstalig!