Other sectors

Transitieperiode voor certificaten en beeldmerken

Green office building

Vanaf 1 maart ontvangen nieuwe klanten het DNV-certificaat en -beeldmerk. De certificaten en beeldmerken van bestaande klanten blijven geldig en zullen binnen 3 tot 5 jaar worden vervangen.

New certificate and cert mark draft
DNV certificatiebeeldmerk en certificaat

Op 1 maart heeft de naamsverandering van DNV GL naar DNV plaatsgevonden. De certificaten en de beeldmerken zijn aangepast op de nieuwe naam. Voor bestaande klanten blijven de certificaten en beeldmerken geldig. De overgang naar DNV-certificaten en -beeldmerken vindt plaats bij hercertificering. 

De transitieperiode ziet er als volgt uit:  

  • U heeft tot 1 maart 2024 de tijd om managementsysteemcertificaten en -beeldmerken te vervangen
  • U heeft tot 1 maart 2026 de tijd om productcertificaten en -beeldmerken te vervangen

Promotiemateriaal of verpakkingen hoeven niet onmiddellijk worden vervangen of worden aangepast. "Voor een soepele overgang moet de transitie van certificaten en logos zo geleidelijk mogelijk verlopen, ook wordt zo de verspilling tot een minimum beperkt. De merken DNV GL en DNV zullen nog een tijdje naast elkaar blijven bestaan, wat volkomen normaal is in een naamsveranderingsproces," aldus Luisa Grottola, Director Global Communications, Business Assurance bij DNV.

Vragen over de certificatiebeeldmerken? 

Bekijk www.dnv.nl/beeldmerk.

Andere vragen met betrekking tot de naamsverandering?

Voor vragen over de nieuwe certificaten, beeldmerken of de transitieperiode kunt u contact opnemen met onze marketing- en communicatieafdeling via het emailadres marcom@dnv.com of het telefoonnummer 010-2922808

Meer weten over onze naamsverandering?

Lees hier meer informatie over onze naamsverandering