Skip to content

Hoor jij binnenkort bij de DNV-familie? Wij zijn op zoek naar EU-ETS Verificateurs!

Wij zijn op zoek naar EU-ETS Verificateurs, zowel op freelance basis als in vaste dienst.

Wat ga je doen?

Als EU-ETS Verificateur kom je bij de grote energieverbruikers en -producenten in Nederland en België, om de CO2 jaarverslagen te controleren. Op basis van deze controle stel jij een verificatieverklaring op, die onze klanten tezamen met het CO2 jaarverslag indienen bij het bevoegd gezag (o.a. de Nederlandse Emissie autoriteit).

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en uitgebreide mogelijkheden om te werken aan je professionele, persoonlijke ontwikkeling. 
  • De vrijheid om je eigen verificaties in te plannen
  • Onderhoud van jouw competenties & kwalificaties
  • Harmonisatie training/overleg voor verificateurs
  • Opbouw van een divers klantenbestand 
  • Zeer gevarieerde werkweken
  • Uitbreiding van je netwerk 
  • Je maakt onderdeel uit van een toegewijd team van ervaren & breed gekwalificeerde verificateurs
  • Je maakt onderdeel uit van een echte familie!

Een van onze EU-ETS Verificateurs over de job:

"Als ik terugkijk op bijna 16 jaar DNV verificateur zijn, dan komt bij mij direct boven: veelzijdigheid van de job. Zo zit je bij een chemisch bedrijf en dan weer in een papierfabriek of bij een aardappelverwerker. Je komt bij zoveel bedrijven en je krijgt inzage in de productieprocessen en bijbehorende emissiestromen. Je hebt de vrijheid om je eigen werk in te delen. Ik heb het geluk gehad dat ik in mijn rol als DNV verificateur al heel veel verschillende en interessante bedrijven heb bezocht."

Over jou

Heb jij een ervaring in de CO2 emissiehandel of feeling met verificaties? Ben je heel analytisch en heb je gevoel voor dataverwerking/ getallen? Of heb een relevante opleiding afgerond en wil je jouw carrière als EU-ETS verificateur starten? Solliciteer direct via de onderstaande button! Het schrijven van een sollicitatiebrief of het opsturen van je CV is niet nodig, wij hebben alleen een aantal vragen voor je. 

Heb je vragen?

Voor vragen kun je terecht bij Claudia Smulders, onze resource manager, via 06-20139218 of claudia.smulders@dnv.com.