DNV GL Adviseursdag 2016 onder de meest spectaculaire boog van Rotterdam

Ook dit jaar is het gelukt om ondanks alle volle agenda’s en klantenopdrachten de adviseurs bijeen te krijgen voor de DNV GL Adviseursdag. Deze middag vond dit jaar plaats onder de meest spectaculaire boog van Rotterdam: de Markthal op dinsdag 22 november.

Het thema was dit keer ‘De nieuwe ISO normen in de praktijk’. We weten uit voorgaande jaren dat er uiteenlopende wensen zijn, verdieping van onderwerpen die op het programma stonden, maar ook meer praktijkverhalen. Dit jaar hebben we onze klanten Ordina en Jacobs Douwe Egberts Professional uitgenodigd om een kijkje te geven in hun keuken. Na een warm welkom van onze dagvoorzitter Jacques van Unnik en een introductie door Kimberly Meuldijk namens de Markthal, ging het programma echt van start!

Jacobs Douwe Egberts Professional
Marieke Pouwels en Daniëlle Meester vertelden enthousiast hoe zij omgegaan zijn met een nieuwe eis uit de nieuwe ISO 9001:2015 norm, risicomanagement. Hoe is dit binnen hun organisatie opgepakt? Wat was het plan van aanpak? Wat waren de uitdagingen? Zij waren hierin heel open en concreet over hun ervaringen. Dat is bijzonder en leidde tot concrete tips.

Ordina
Vanuit Ordina hadden we de eer dat Gabriëlle Rypma en Karlijn Pielage tijd hebben vrijgemaakt om hun ervaringen met betrekking tot stakeholdersmanagement te delen. Hoe betrek je stakeholders? En hoe ga je de dialoog aan? Uit deze dialogen haalt Ordina veel input om binnen de organisatie weer verder mee aan de slag te gaan. Dit onderwerp werd door het publiek als zeer inspirerend ervaren.

Procesmodellen & kennismanagement
Ook voor onze principal consultants Geert-Jan Rens en Jan Kingma was een taak weggelegd, om de adviseurs mee te nemen in een verdiepingsslag. Geert-Jan sprak over de relatie tussen procesmodellen en de High Level Structure en Jan over ISO 9001:2015 en kennis.
Namens het Regional Management Team sprak Bertus Kroondijk iedereen toe over de nieuwe actuele ontwikkelingen binnen DNV GL en liet zien welke nieuwe ontwikkelingen onze klanten in de nabije toekomst kunnen verwachten.

Download de presentaties van DNV GL hieronder

Foto's
Kijk hier voor een impressie van de DNV GL Adviseursdag 2016.

De eerste reacties van deelnemers

“leuke locatie! leuke presentaties uit de praktijk”
“Duidelijke onderwerpen die passen bij actuele ontwikkeling binnen veel bedrijven”
“Dat alle nieuwe onderdelen in de ISO norm aan bod zijn geweest.”
“Mooie locatie en sterke onderwerpen”

 

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Trainingsaanbod

Leer uw managementsysteem volgens een specifieke norm implementeren en zelfstandig (interne) audits uit te voeren.

 

Certificeringstraject

Hoe ziet het certificeringstraject eruit? Bekijk hier alle stappen.

 

Nieuwsbrief

Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Schrijf u in en ontvang ons nieuws en updates over certificering en trainingen.

 

Lijst met door DNV gecertificeerde organisaties

Gebruik de database om DNV certificaten te verifiëren.

 

Certificatiebeeldmerken

Download hier uw certificatiebeeldmerken.

 

Klantcases

Waarom deze klanten voor DNV kiezen.

 

Contact

Heeft een vraag voor ons?