Waarom DNV Business Assurance trainingen?

Trainingen van DNV zijn gericht op praktische toepassing en op verbetering van de effectiviteit. Niet alleen van de individuele deelnemer maar ook van de organisatie en haar processen. Daarmee leveren trainingen van DNV een bijdrage aan de resultaten op kortere en langere termijn.
tablet hands

Een moderne benadering van trainen.
DNV Business Assurance helpt u niet alleen om kennis op te doen, maar inspireert u vooral om deze effectief toe te passen in de praktijk. Onze trainingen helpen u, om uw kwalificaties - maar ook: uw competenties- uit te breiden. Wij zorgen dat onze deelnemers het maximale uit onze trainingen halen, door het continue actualiseren en verbeteren van onze trainingsinhoud en het toepassen van de laatste trainingstechnieken. Onze trainers staan voor u klaar in alle stappen van het trainingsproces. In het voortraject bijvoorbeeld, door u te helpen bij de keuze van de juiste training voor u. Tijdens de training zelf, door in te gaan op uw wensen, behoeften en vragen. Ook na de training kunt u bij hen terecht met vragen of problemen.

Training met impact: kennis en vaardigheden, die u in de praktijk kunt toepassen.
De onderwerpen in onze trainingen zijn actueel en komen uit de praktijk. De trainingen zijn gebaseerd op moderne managementconcepten en actuele ”best practises”. Daarbij maken we onder andere gebruik van de kennis en ervaring die we dagelijks wereldwijd opdoen, door onze samenwerking met organisaties in allerlei branches. Onze trainingen bestaan voor minimaal de helft uit praktische oefeningen en discussie. Deze praktijkaanpak zorgt ervoor dat deelnemers - vanuit de eigen ervaringen- praktische knelpunten en oplossingen met elkaar delen. Daardoor blijft het niet bij theorie, maar komen de onderwerpen tot leven. De deelnemer doet inspiratie op, om de nieuw verworven inzichten om te zetten in praktijk. We bereiken dit door actuele onderwerpen en casussen, gericht op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en het toepassen van praktische hulpmiddelen, die hun succes in de praktijk hebben bewezen.

Het beheersen van risico’s via mensen.
Wij baseren onze trainingen op mensen, hun behoeften en wensen. De menselijke factor in risicomanagement wordt steeds belangrijker. Systemen worden ingevuld, ingevoerd en gebruikt door mensen. Onze trainingen zorgen ervoor, dat deze mensen competent en gemotiveerd zijn, om risico’s te kunnen analyseren en beheersen. We weten wat mensen motiveert, wat ze leuk vinden. We ontwerpen onze trainingsproducten op basis van deze kennis. Daarom leveren onze trainingen daadwerkelijk wat op voor u en uw organisatie. Onze kennis is industrie specifiek, actueel en toepasbaar. We beweren niet alles te weten. Maar duizenden DNV auditors bezoeken dagelijks duizenden bedrijven en andere organisaties. Door hen kennen we de actuele thema’s en trends. Op basis daarvan verbeteren we onze diensten voortdurend, zodat ze afgestemd blijven op de actuele behoeften van onze klanten.

Van naleving naar een nieuwe manier van denken.
We helpen onze klanten op weg naar een echt duurzame bedrijfsvoering. Van een focus op naleving van wetten en normen naar de invoering van totaal concepten, die geheel binnen de organisatie geïmplementeerd zijn.

We zijn onderdeel van een grote familie.
DNV is één van de grootste certificatie instellingen ter wereld en we opereren wereldwijd. We werken aan het beschermen van leven, eigendom en milieu sinds 1864. We denken internationaal. We zijn niet alleen aanwezig in een groot aantal landen, maar hebben echt wereldwijde focus. Daardoor kennen we geen nationale beperkingen, maar bedienen onze internationale klanten met de beste trainingen en trainers van de wereld.