In-company trainingen

Onze trainingen ondersteunen u in alle fasen van uw managementsysteemontwikkeling, vanaf de nulmeting, het opzetten van een syteem en de implementatie ervan, tot aan de verdere verbeteringstrajecten.
Trainingsactie banner

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922706

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Algemeen
Uiteraard kunnen al onze trainingen en opleidingstrajecten toegespitst worden op uw specifieke bedrijfssituatie en doelstellingen en gegeven worden op uw eigen locatie. Hierdoor kan de training doeltreffender en doelmatiger worden en kan specifieker op de wensen van de individuele deelnemers worden ingegaan. Steeds meer organisaties kiezen voor de meerwaarde van de op-maat en praktijkgerichte trainingen van DNV.

Opleidingen voor auditors
De toegevoegde waarde van  uw interne audit wordt in hoge mate bepaald door de kwaliteiten van uw auditor. Wij bieden een scala van methoden om  de professionaliteit van uw auditors niet alleen tijdens de audit (communicatieve en sociale vaardigheden) maar ook daarna (formuleren van verbeterpunten, opvolging van acties) te verhogen; van kennis - & vaardighedentrainingen tot coaching en “training on-the job”.   

Bekijk hier onze roadmap voor ons volledige trainingsaanbod.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met T: 010 - 2922706 of klik op de button hieronder "Offerte aanvragen".

Offerte button hoeken - image 

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922706

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen