Maak kennis met Lumina - onze prestatie benchmarking tool

Met Lumina kunt u uw managementsysteem naar een nog hoger niveau tillen.

Voldoe aan de vereisten, benchmark uw prestaties en ontwikkel een goed presterend managementsysteem. Krijg unieke inzichten om u voor te bereiden op audits, sluit non-conformiteiten en implementeer blijvende verbeteringen. Het online Lumina™ dashboard biedt u direct inzicht in de prestaties van uw managementsysteem. Het helpt u bij het identificeren van verbetertrajecten en maakt het nemen van beslissingen eenvoudiger. Lumina is ontwikkeld om meer waarde te halen uit het certificeringsproces en helpt organisaties inzicht te krijgen in de meest voorkomende risico's voor een specifieke norm per hoofdstuk en clausule. Gebruik Lumina om een oorzakenanalyse uit te voeren en de meest voorkomende verbeteracties voor eventuele non-conformiteiten te bekijken.  Een bredere kijk op de prestaties van uw managementsysteem kan onderliggende structurele problemen blootleggen, waardoor allesomvattende verbeteringen mogelijk worden in plaats van eenmalige maatregelen.

Maak gebruik van de benchmarkfunctie om de prestaties van uw managementsysteem te vergelijken met die van andere organisaties en branchegroepen, of om de prestaties van uw interne locaties te beoordelen. Het inzicht dat u via het dashboard verkrijgt, kan gemakkelijk worden uitgebreid met extra benchmarkrapporten of workshops als u nog dieper wilt gaan.

Lumina kan u in verschillende fasen van dienst zijn, variërend van het implementeren van het managementsysteem en de voorbereiding op certificeringsaudits tot het afhandelen van non-conformiteiten of het ondersteunen van uw inspanningen voor continue verbetering.

Met Lumina heeft u de mogelijkheid om de prestaties van uw organisatie te vergelijken met de prestaties van andere organisaties of . Hierdoor kunt u leren van andere organisaties en heeft u beschikking tot informatie om uw concurrentiepositie te kunnen verbeteren.

Met zo'n 70.000 DNV klanten wereldwijd zijn de Lumina-analyses gebaseerd op meer dan 2,3 miljoen auditbevindingen. De database groeit jaarlijks met 350.000 bevindingen. Alle analyses worden continu aangevuld met de ervaring en expertise van onze auditors om te waarborgen dat we betrouwbaar inzicht bieden voor, tijdens en na de audit.

Lumina is voor klanten van DNV kosteloos te gebruiken, dus doe er uw voordeel mee om te groeien en voortdurend te voldoen aan de eisen van de klant en uw zakelijke doelstellingen te behalen 

Kijk hieronder voor meer uitleg over Lumina, de methodologie, voordelen en video’s.

Wilt u meer weten over Lumina? Of heeft u vragen? Neem contact met ons op via: luminasupport.bnl@dnv.com.

Aanmelden voor het klantenportaal Veracity

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Trainingsaanbod

Leer uw managementsysteem volgens een specifieke norm implementeren en zelfstandig (interne) audits uit te voeren.

Certificeringstraject

Hoe ziet het certificeringstraject eruit? Bekijk hier alle stappen.

Nieuwsbrief

Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Schrijf u in en ontvang ons nieuws en updates over certificering en trainingen.

Lijst met door DNV gecertificeerde organisaties

Gebruik de database om DNV certificaten te verifiëren.

Certificatiebeeldmerken

Download hier uw certificatiebeeldmerken.

Klantcases

Waarom deze klanten voor DNV kiezen.

Contact

Heeft een vraag voor ons?