Other sectors

Supply Chain Assurance

Supply chain management

Neem contact op:

Neem contact met ons op

Contact

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Naar een veilige en duurzame food & beverage- toeleveringsketen

De statistieken en voorspellingen zijn ontnuchterend. Bedrijven in de food & beverage-sector moeten voedzame, betaalbare en veilige producten leveren, terwijl ze worden geconfronteerd met enorme uitdagingen:
  • Stijgende vraag en veranderende eetpatronen
  • Langer wordende toeleveringsketens
  • Stijgende kosten voor land, water, energie en arbeid
  • Klimaatverandering
  • Striktere wetgeving

Business as usual is geen optie meer. We moeten de overgang maken naar een toeleveringsketen die duurzamer, ethischer, transparanter, efficiënter en veerkrachtiger is. Een toeleveringsketen waar de mensen en de aardbol niet onder te lijden hebben. Een betrouwbare toeleveringsketen. DNV begrijpt dat. We helpen bedrijven om deze ongekende uitdagingen met integriteit en innovatie om te zetten in een geweldige kans om de wereld veiliger, slimmer en duurzamer te maken.

Veiligheid en duurzaamheid: de perfecte match

Op het gebied van veiligheid is de voedingsmiddelen- en drankenindustrie onderworpen aan meer wetgeving, inspecties en audits dan eender welke andere sector. En dat is maar goed ook. Consumenten hebben recht op veilig voedsel van goede kwaliteit, producenten hebben recht op eerlijke prijzen. Tegelijkertijd moeten de ecosystemen die ons voeden, worden beschermd. We moeten verder kijken dan naleving van de wet- en regelgeving: we kunnen de risico’s en effecten van een steeds complexere toeleveringsketen alleen aanpakken als we ze goed begrijpen; we kunnen het vertrouwen van de stakeholders alleen behouden door transparant te zijn en onze verantwoordelijkheid te nemen.

DNV werkt samen met wereldwijde marktleiders op het gebied van productie, detailhandel en foodservice aan het integreren van duurzaamheid in hun risicomanagement. We ontwikkelen en bewaken  assurance- en certificatieprogramma’s om de veiligheid van toeleveringsketens te verbeteren en de ecologische, maatschappelijke en economische kosten aan te pakken. We laten dag in, dag uit zien dat een veiligere toeleveringsketen duurzamer is.

Neem contact op:

Neem contact met ons op

Contact

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: