Skip to content

Leveranciersaudits

Voor het optimaal ondersteunen van uw supply chain management (o.a. leveranciersaudits en second-party audits) beschikt DNV over een wereldwijd netwerk van specialisten en ervaren auditoren en inspecteurs.

Wereldwijde markten ontwikkelen zich razendsnel tot een wereldwijd ecosysteem en onderling verbonden ketens waarmee het belang van zorgvuldige beheersing van iedere schakel toeneemt. Immers, een keten is zo sterk als de zwakste schakel.

De totale keten vanaf de primaire productie tot fabricage inclusief belangrijke zaken zoals de verpakking, de logistiek en distributie, sub-leveranciers (second & tertiair), alsook het management en traceerbaarheid, aandacht voor bedrijfs- en productverantwoordelijkheid vormen belangrijke schakels in de supply chain.

Onder andere op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoording (social accountability, fraude preventie) kunnen wij een systematische aanpak garanderen voor een goed beheerde en transparante toeleveringsketen. Ook in andere sectoren kunnen wij u ondersteunen bij uw toeleveranciersaudits en inspecties. 

Waar uw organisatie of leveranciers zich ook bevinden, met ons wereldwijde bereik en gekwalificeerde lokale auditoren en inspecteurs, kunnen wij u overal van dienst zijn bij het waarborgen van uw supply chain. 

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van leveranciers audits of inspecties? Neem dan vrijblijvend contact op via certificatie@dnv.com of bel 010 292 2700.

Onze diensten op het gebied van leveranciersaudits en second-party audits omvatten:

  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van uw eigen auditnormen, -protocollen en -criteria. 
  • Het ontwikkelen van een digitale audit/inspectie tool.
  • Wereldwijde uitvoering van audits of inspecties op locatie volgens uw auditnormen, -protocollen en -criteria. 
  • Professionele planning en uitvoering van audits. Individuele, constructieve feedback aan het einde van het auditproces. 
  • Snelle en betrouwbare rapportage van de auditresultaten.

Met DNV kunt u rekenen op een betrouwbare partner om ervoor te zorgen dat uw leveranciers aan uw eisen voldoen.

Voorbeelden van leveranciersaudits  

Benieuwd welke audits wij uit kunnen voeren op het gebied van supply chain management? Bekijk hier de voorbeelden van de verschillende leveranciersaudits.

Waarom DNV?

  • Wereldwijde dienstverlener in kwaliteitsborging: certificatie-audits, assessments, audits van de toeleveringsketen, maatschappelijke/ethische audits en opleidingen.
  • DNV beschikt over lokaal gekwalificeerde auditoren en daardoor over kennis van de plaatselijke arbeidswetten en -richtlijnen.
  • Prestaties waarborgen: zorgen voor duurzame prestaties en het vertrouwen van de stakeholders in de volledige toeleveringsketen.
  • Risk Based Certification: onze unieke auditmethodiek, gericht op duurzame prestaties en het beperken van uw risico’s.
  • Toegewijd aan innovatie: ontwikkeling van op maat gemaakte assessmentprogramma’s, eAdvantage (beveiligd klantenportaal waar u 24/7 al uw auditgegevens kunt raadplegen) en Lumina (benchmarkingtool om de algehele prestaties van uw managementsysteem te meten).

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op via 010 29 22 700, vraag meer informatie aan, of een vrijblijvende offerte.
  Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel een offerte ontvangen?

  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief.

 

Waarom DNV?

Kies de juiste certificerende instelling.

 

Unieke auditmethode

Risk Based Certification.

 

Training

Bekijk het volledige trainingsaanbod.

 

Whitepapers

Klik hier voor een overzicht van al onze whitepapers.

Terug navigeren naar

 

Certificering van managementsystemen

 

De nieuwe ISO normen

 

Training

 

Homepage DNV - Business Assurance